• 9.373.072 stemmen

Die Stewardessen (1971)

Erotiek / Komedie | 87 minuten / 71 minuten (cut version)

Genre: Erotiek / Komedie

Speelduur: 87 minuten / 71 minuten (cut version)

Alternatieve titels: The Swingin' Stewardesses / Stewardesses Report / Sweet Sensations / Naked Stewardesses / De Sex Hostessen

Oorsprong: Zwitserland / West-Duitsland

Geregisseerd door: Erwin C. Dietrich

Met onder meer: Evelyne Traeger, Ingrid Steeger en Margrit Siegel

Gesproken taal: Duits

Plot Die Stewardessen

"Fly them... and get a ride like you've never had in your life"

Vier vliegtuigstewardessen op een intercontinentale vlucht hebben veel vrije tijd om seksavonturen uit te wisselen. Elk met een andere man die ze ontmoet hebben op een verschillende plaats of vlucht.

avatar van stinissen

Ingrid ( klimbim) Steeger

avatar van Theunissen

Film die net zo oud is als mij. Het verhaal (de film bestaat eigenlijk uit een aantal losse verhaaltjes met steeds een vrouw als thema die uiteraard veelvuldig uit de kleren gaat en snel ook) stelt natuurlijk niet veel voor maar is eigenlijk wel leuk gedaan en verfilmd. Buiten de hoeveelheid erotiek (alles is overigens te zien, voor de dames zit er trouwens ook wat worst in ) zit er ook wat flauwe humor in waardoor de film best goed te bekijken is. Wat best fraai is zijn de heerlijke jaren 70 beelden (de jaren 70 worden prima weergegeven in deze film). Van de cast kon ik alleen Ingrid Steeger die zoals "Stinissen" ook al zei vooral bekend is van de Duitse komedie serie Klimbim die in de jaren 70 zeer populair was (ik keek er destijds ook graag naar want buiten dat het zeer humoristisch was, was het ook licht erotisch getint). Het duurt effen voordat ze verschijnt in deze film (na ongeveer 40 minuten) maar ze is zeker de moeite waard en de eerste scene waarbij ze badend verschijnt is best fraai. De andere dames mogen er trouwens ook best wezen en ze zijn allemaal puur natuur. Het einde was overigens best leuk gedaan en zag er ook zeer fraai uit

Al met al best nostalgie deze film en eerlijk gezegd heb ik me er best mee vermaakt. Zeker het gedeelte van de 40e t/m de 60e minuut vond ik best leuk.

avatar van Quentin

Quentin

Aan naakt geen gebrek, maar desondanks tergend saai. Alleen het camerawerk van Baumgartner is niet geheel onverdienstelijk voor een softcore prent al deze.