• 9.372.496 stemmen

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Meridith Cole

Met onder meer: Mather Zickel, Claudia Besso en John Mouganis

Plot Achilles' Love

Achilles 'Ike' Mannis is een brave verzekeringsagent van Griekse komaf. Hij is net goed op zijn bek gegaan toen hij voor een groot publiek aan de kant werd geschoven door zijn vriendin. Als Ike zijn nieuwe huis betrekt, ontmoet hij daar zijn nieuwe buurvrouw Lucinda Boxwell. Zij staat aan het hoofd van een lokale dansschool, en is ook net door haar vriend ingeruild voor een ander. De twee lopen elkaar letterlijk tegen het lijf op bijna hetzelfde moment als de ex van Lucy midden in de nacht verhaal komt halen. Ze proberen het allebei in alle hevigheid te ontkennen, maar vanaf het eerste moment zijn Ike en Lucy stapelgek op elkaar.

avatar van gentenaar

gentenaar

niet bijster veel te zien, slap verhaal, een film zoals er twaalf in een dozijn gaan

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Ik vond het een saaie film zonder humor. Maar door de lekkere griekse muziek toch nog 1,5*.

avatar van gentenaar

gentenaar

zeer flauwe film; weinig inhoud, goede sfeerbeelden en muziek, maar geen aanrader

avatar van Dk2008

Dk2008

Vage romantiek en komedie in deze film. Claudia Besso mag er wezen, daar niet van, maar de film kon me toch nauwelijks boeien. Eerlijk gezegd nogal saaie film.