• 9.370.308 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Andrew Campbell en Lucas Campbell

Met onder meer: Nick Jackson, Andrew Campbell en Cory Maidens

Plot Demon Summer

20 jaar geleden was het plaatsje Louisville in diepe rouw na de dood van een jong meisje. De oorzaak van de dood is nooit gevonden en blijft een groot mysterie. Nu het zomervakantie is vervelen de studenten zich dood, tot er opnieuw iemand vermoord blijkt te zijn. De jongeren willen dit gaan oplossen, maar als gevolg van gevaarlijke bovennatuurlijke krachten gaat dit niet zonder slag of stoot. Er kan namelijk niemand ontsnappen aan de klauwen van deze Demon...

avatar van meyerke

meyerke

verhaal was goed, maar de film kon mij toch niet echt bekoren. zal wsl door de slechte acteerprestaties komen en doordat de film zich nogal veel in het donker afspeelt, en er weinig werk is gemaakt van extra lichtinval.

3*, vooral voor het verhaal dan.

avatar van 606

gek gebruik van de camera en tegenvallende acteerprestaties

demon was wel aardig.

verhaal ook oke

avatar van leach

leach

ff de sterren naar beneden halen.

een 0,5 omdat ik geen nul kon geven

Een van de slechtste low-budget film's die ik ooit zag.

Zeer slecht acteerwerk, camerawerk is wss met een sony handycam opgenomen en de effecten trokken helemaal op niets.

Het verhaal is een rip-off van vele andere film's

0 sterren voor dit toneelstuk.

avatar van Don_Mat

Don_Mat

CRISIS, wat een slechte film!!!!! Vergeleken met deze, verdiend de film van kabouter plop 11 oscars! Mijn god zeg. Ze moesten echt winkels verbieden dit soort films te verkopen. De hoes zag er namelijk niet echt heel slecht uit!

avatar van Vascago

Vascago

Deze dingt samen met Meatcleaver Massacre naar titel van slechtste film ooit. BRRR wat een troep. Misschien moet ik ze maar weggooien, want eigenlijk is het een schande dat ik ze op dvd heb.

0.5 omdat lager niet kan helaas

avatar van judaz

judaz

Valt opzich nog wel mee

ben dan ook een fan van low budget horrors

echter vond ik de vecht scènes wel enorm fake

verhaal was wel goed

acteer werk is lachwekkend dusja

avatar van bladonis

bladonis

Leuk!
Ik heb een zwak voor dit soort amateurprobeersels. Dat de Campbell broertjes en hun vrienden dit in elkaar hebben kunnen draaien zegt veel over hun doorzettingsvermogen, maar óók heel wat over hun talenten!! Die hebben ze dus niet echt..

Het verhaal is niet nieuw. Het lijkt wel alsof de Campbells uit de annekedotes van Ome Bruce hebben 'geleend'! Dat is niet erg. Dit is een leuke zomer-opdracht van een jonge, enthousiaste groep mensen. Ik heb erg gelachen om de acteerprestaties van de cast! De 'bad guy' is zó ongelofelijk duf dat ik 'm onmogelijk serieus kan nemen. Hoe hij het 8-jarige jochie van z'n fietsie trekt om 'm klappen te geven, is zó fout dat het leuk wordt! Dit is écht zo'n ongelofelijk foute smalltown USA bully dat het píjn doet! De rest van zijn bende is al even fóut, fóut, fóut!!

Verder vond ik zowel Eva, het hoofdroldametje -die is móói!- als het 'a-sexual girlfriend' meisje Jaime beide erg sympathiek. Zoals Jaime, het 'eeuwige buddy-vriendinnetje' smacht naar het sulletje, en dan moet toekijken hoe hij -in al zijn stuntelige nerdheid- een date uit het vuur sleept bij Eva, het -mooie- nieuwe meisje in de stad -de nieuwe rivale!-, is grappig in zijn wrangheid. Ik had een cat fight cool gevonden, maar helaas! Had het ze nou écht zoveel moeite gekost om in een kleine modderpoel te investeren??!! Een zandkuil, water, klaar!!!... Worstelen maar!!.. En hoe Jaime, het buddy-vriendinnetje vervolgens dan komt spuien bij de sullige geek riend van nerdboy, intiem en aandoenlijk. Het is voorstedelijke kleindorpse verveeldheid in al zijn gaapverwekkende saaiheid, en juist dáárom zo herkenbaar!

De effecten zijn wat knullig, maar -voor dit soort producties- redelijk gedaan. Het bloed is oké, de ingewanden van goede consistentie. Ze hebben geroeid met de riemen die ze hadden, alleen hadden ze blijkbaar n beetje weinig riemen dan! Toch een voldoende!

Voor Jaime, het aandoenlijke 'a-seksuele vriendinnetje' 3,5 demonisch zomers geklede ster.

avatar van Archibald

Archibald

Dit is echt een hele slechte film. Ik heb deze film gister, samen met een aantal vrienden, gekeken. Reden dat ik hem uiteindelijk toch een 1.0 geef, is omdat er twee leuke scenes in zitten, namelijk:

Rock, paper, scissors --> trap in ballen.
en het uitmaken van een sigaret in iemands' ballen.

Te geniaal voor woorden! Daar blijft het helaas bij.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Midnight Skater regisseur Lucas Campbell werkte voor zijn tweede film samen met zijn broer Andrew en hoewel ik die eerste film nog moet zien, lijkt het mij sterk dat zijn broer voor een enorme kwaliteits-boost heeft gezorgd. Typisch zomervakantie projectje van een groep vrienden / horrorliefhebbers (zie het Return of the Living Dead t-shirt) met een simpel plotje omtrent een demonisch boek en verder een boel slap geouwehoer. Aan het einde nog wat crappy effecten en over de gehele linie lekker ongemakkelijk en goedkoop... vermakelijk spul, maar absoluut niet voor iedereen (en gewoon niet 'goed').