• 9.370.161 stemmen

Oorsprong: Denemarken

Geregisseerd door: Mats Helge

Met onder meer: Frederick Offrein, Helle Michaelsen en Mats Huddén

Plot Russian Terminator

"The Ninja Mission Continued..."

Mark is een voormalig FBI-agent, die werd ontslagen omdat men hem ervan verdacht een dubbelspion te zijn. Hij baat nu een exclusieve nachtclub uit. Op een dag krijgt hij en telefoontje van een zekere Charles, die beweert de vader te zijn van Eve, een van Marks vaste vrouwelijke klanten. Charles is echter goed op de hoogte van Marks vroegere leventje, en hij weet dat Mark een echte Ninja master is. Juist daarom wil hij hem inhuren voor een job. Mark weigert aanvankelijk, maar de 100.000 dollar die hem worden aangeboden kan hij tenslotte niet weerstaan. Wie zou er geen meisje willen schaduwen voor zo'n bedrag?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Phil Davids

Alexandra Danfort

Garland's Bodyguard

Russian Ninja

Mark's girlfriend

Eve's boyfriend

avatar van koolwijk

koolwijk

Hier maak ik liever geen woorden aan vuil. Mochten er toch nog mensen geintreseerd zijn dan wijs ik ze graag door naar een recensie van dit wanproduct te googlen.

avatar van gemaster

gemaster

Hee deze film heb ik op video. Ik was een jaar of 8 en had net mijn eigen videorecorder gekocht van mijn spaarcentjes. Voor mijn verjaardag vroeg ik dus aan iedereen video's. Ik had een mooi lijstje gemaakt met daarop films als de Rambo trilogie en de Terminator films. Mijn vader besloot echter om naast die films nog een eigen keuze uit de budgetbak te geven. Nu moet ik zeggen dat mijn vader wat films betreft een redelijk slechte smaak heeft en het was dus ook niet zo gek dat hij met deze film aan kwam zetten. Ook ik zal er voor de rest niet zoveel woorden aan vuil maken.

avatar van xentos

xentos

vind dit ook een film van niks, jaren geleden gezien en heb er nog steeds spijt van dat ik hem gekocht heb

een 0.5

avatar van Flipz0r

Flipz0r

*Zucht deze film had ik na 10minuten al uit het raam gegooid..:O

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Vandaag op dvd gevonden, klinkt leuk!

avatar van Reinbo

Heb 'm ook net binnen als double feature met Ninja Mission, The (1984)

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

The Ninja Mission klinkt ook geweldig!

avatar van stephan73

stephan73

Na The Ninja Mission is dit de tweede (en laatste?) ninjafilm van Mats Helge. Maar waar ik Ninja Mission een dikke 3,5 gaf, kan ik dat met deze film niet.

Russian Ninja is een stuk minder dan zijn voorloper, maar bevat gelukkig genoeg lachwekkende dialogen en (super trage) actiescenes om er toch van te genieten.

Vooral wanneer de Russische ninja praat, wordt het gewoon hilarisch!

Een kleine 3*

avatar van Shadowed

Shadowed

Grappig.

Goed kan ik deze film uiteraard niet noemen, die ik via een stream heb meegepikt. Zelf had ik deze film dan ook waarschijnlijk nooit aangezet, dit was een film die ik gewoon op het juiste moment heb kunnen meepakken. Ik had er eigenlijk nog wel plezier mee, maar ja, als ik dit een hoger cijfer geef kan ik mezelf niet meer serieus nemen.

Het acteerwerk is binnen deze film zo slecht dat ik twijfel of het slechte acteerwerk eigenlijk niet geacteerd is. De dialogen rollen er werkelijk vreselijk uit, bijna onwerkelijk gewoon. De personages kunnen vaak slecht Engels of eten elke dag botox voor het ontbijt. Er zit nooit emotie in, of moeite. Ik kan het bijna niet geloven dat je als regisseur dan niet ingrijpt.

De actiescenes zijn hier en daar nog best groots opgezet. De film had genoeg centjes op een helikopter en volledige gebouwen af te huren, en de actiescenes zijn op een of andere wijze vermakelijk dankzij de slechtheid. Het is echt heel slecht, maar daardoor heeft het stiekem wel iets. Iets dat gewoon vermaakt.

Verder duurt deze film verder niet te lang en kan je er als kijker ongetwijfeld hopen aan plezier mee beleven. Dit soort films worden op de dag van vandaag absoluut niet meer gemaakt, dus geniet er van zolang ze er nog zijn. Ik verwacht namelijk dat deze film binnenkort spoorloos is, lijkt me ook geen film die goed verkoopt.

Eigenlijk in alles slecht, maar daardoor regelmatig dolkomisch. Voor een keertje is het wel leuk om een dergelijke film te kijken die als een tang op een varken slaat, en zeker in de juiste bui kan het goed uitpakken. Helaas moet ik er wel een laag cijfer aan uitdelen, een 2,0* is dan ook het hoogste dat ik hieraan wil geven.