• 9.375.082 stemmen

Met onder meer: Karisma Kapoor, Nana Patekar en Sanjay Kapoor

Gesproken taal: Hindi

Plot Shakti: The Power

"The Power"

Deze Bollywood film gaat over een Indiaas koppel dat in Canada woont. Na een verontrustend bericht haasten ze zich naar India. Aldaar raken ze verstrikt in een familievete.

avatar van lieske1304

lieske1304

Egt een mooie film...

Maarja dat kan ook nie anders met Aishwarya en Sharukhan..

Een 3,0 waard...

avatar van snoepieykim

snoepieykim

Hmm, ik vond deze film echt een stuk minder dan de rest van de films van Shahrukh Khan...

Ik heb de film helemaal gezien, maar ik snap nog steeds niet waar tie precies over gaat *bloos*. Het is allemaal heel rommelig in elkaar gezet.

Trouwens, Shahrukh Khan speelt hooguit een kwartier in de film!!

2* Maar ik moet er één ding bij zeggen : Karisma Kapoor speelt hier echt SUPER- supergoed. De film zelf krijgt van mij 0,5, maar omdat Karisma haar rol zo goed vertolkt, krijgt ze van mij maar liefst 1,5*!

(Haha, mijn voorganger had geschreven :

'Maarja dat kan ook nie anders met Aishwarya en Shahrukh Khan'

Je ziet Aishwarya alleen maar in een droom En die droom, dat is een liedje 'Ishq Kamina', dus Aishwarya zie je maar 5 minuten ongeveer)

Ohja, nog één ding, degene die het minst voor komen in de film (Aishwarya & Shahrukh) die staan hier op MM als kaft, beetje raar....... Want ik keek hem, omdat ik de kaft hier zag en ik dacht : "Yes, Shahrukh speelt er voldoende in mee, anders staat hij hier niet als afbeelding"

Maar dat bleek dus niet het geval (jammer genoeg).

avatar van Takka

Takka

ik ken de film nie maar ik moest hier kijken van Kimberly en Lisa dus ja dan ga je maar eej haha tis dat er een lekker wijf in meespeelt maar anders had ik 0.0 gegeven dus nu krijgen ze van mij een 0.5

avatar van tn2543

tn2543

Hmm ik heb echt goede verhalen over deze film gehoord. Maar blijkbaar valt deze film bij het publiek toch ietwat tegen.

mooie film, goed verhaal..

bollywood films vind ik sowieso leuk dansen en zingen..

4,5

avatar van Social-Mask

Social-Mask

tn2543 schreef:

Dat zal dan wel het verschrikkelijk goede acteerwerk van Nana Patekar (_O_) en van Karishma Kapoor (haar beste werk) zijn geweest. Deze twee spelen de sterren van de hemel. Geweldig goed gedaan. Shahrukh heeft eigenlijk niet een grote rol in de film, dat liedje met Aish is een droom. Wat ik wel mooi vond was zijn dood. Dan zit hij die dollars te tellen. Het verhaal is ook dik in orde.

Ik geef hier 3,5*, omdat het op momenten toch wel standaard werd. Maar god wat speelde Karishma en voor Nana sterk.