• 9.370.389 stemmen

Geregisseerd door: Juan Calvo

Met onder meer: Paz Vega, Santi Millán en Constantino Romero

Gesproken taal: Spaans

Plot Di Que Sí

Estrella Cuevas komt per ongeluk terecht op de set tijdens de opnames van een datingshow. Víctor Martínez is naar de show gestuurd door zijn moeder, om nu eindelijk eens aan de vrouw te komen. Als Víctor en Estrella ontdekken dat er een heel groot geldbedrag te winnen is doen ze zich voor als een heftig verliefd stel. Dit spelen ze zo goed dat ze de tweede ronde halen en dat betekent dat ze echt moeten gaan trouwen. Maar op de dag van de bruiloft komen de producenten achter hun bedrog en halen ze de politie erbij. Nu er een gevangenisstraf boven hun hoofd hangt, moeten ze iedereen ervan overtuigen dat ze echt bij elkaar horen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Víctor Martínez

Salvador Asensio

Policia nacionales

avatar van Mads Smikkelsen

Mads Smikkelsen

Persoonlijk vind ik 3,62 wat aan de hoge kant, het is toch allemaal wel erg koddig en grappig. De leukste acteur vond ik Santiago Segura, gek doen kan je wel aan hem overlaten. Ik vind een 3 wat meer op z'n plaats.

avatar van Noodless

Noodless

Vermakelijke komedie waarbij het liefdesverhaal wordt vermengd met wat rare snuiters en een paar grappige situaties. De hoofdpersonages zijn leuk en de film kent een vlot verloop.

Paz Vega spat van het doek 6,5/10

avatar van david bohm

david bohm

Heb hier toch met plezier naar gekeken, de ontluikende romance is een fijne rode draad. Ook zitten er een paar stompzinnige en haast kinderachtige scènes in maar goed.

Paz Vega en haar tegenspeler zijn op dreef. Het lijkt haast of ze zichzelf is met dat Sevillaanse accent of ze speelt tegenwoordig een rol als ze op tv is want dan is ze precies zo.

Altijd fijn om Ornella Muti weer eens te zien bovendien.