• 9.371.611 stemmen

Ne Faites pas de Cinéma! (2004)

Documentaire | 71 minuten
Nog geen stemmen

Genre: Documentaire

Oorsprong: Frankrijk / België

Geregisseerd door: Oren Nataf

Met onder meer: Marc Levie en Lou Broclain

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Plot Ne Faites pas de Cinéma!

In deze documentaire over het maken van de film 'Le Fetsin de la Mante' zien we hoe regisseur Marc Levie blunder na blunder begaat, hoe hij voor het draaien iedereen hopeloos op zijn post probeert te krijgen, hoe hij acteurs en assistenten telkens opnieuw moet overtuigen van het belang van weer eens een erotische achtervolgingsscène (steevast met als ontegensprekelijk argument: "Oui, mais c'est quand-même un beau paysage"), hoe hij zijn preutse hoofdactrice tevergeefs probeert te overhalen haar kleren uit te trekken voor een cruciale naaktscène, hoe hij (in regenjas en ondergoed!) een beek induikt om een buitenscène voor te bereiden terwijl de rest van de crew hem op de oever smalend de rug toekeert én hoe ze met aanstekers en pattex de finale ontploffingscène in de serre in elkaar knutselen.

avatar van donnie darko

donnie darko

hihi, dit ziet er wel grappig uit. Die Marc Levie lijkt het niet zo goed gedaan te hebben. Best wel grappig verhaaltje hierboven. Ik heb de echte film toegevoegd dus dacht dat ik deze misschien ook zou kunnen toevoegen maar te laat.