• 9.377.664 stemmen

Alternatieve titel: DJ Hound Dog

Geregisseerd door: Migel Delgado en Jon Jacobs

Met onder meer: Jon Jacobs, Charlotte Lewis en Tina Wiseman

Plot Hey DJ

Hey DJ volgt de miraculeuze opkomst in de techno-wereld van DJ Hound Dog, die veel gemeen heeft met Elvis. Aanvankelijk heeft hij problemen om door te breken in de clubscene, maar met behulp van wereldberoemde DJ's als Carl Cox, Judge Jules en Tiësto wordt hij een grote ster.

avatar van mrdig

mrdig

Trailer:

Je ziet zelfs Tiesto even in de trailer

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

31158 films op deze site en deze moet nummer 31158 zijn die ik ga kijken, dit moet zonder enige twijfel de slechtste film allertijden gaan worden.

avatar van AHWA

AHWA

Zal wel vol zitten met die leuke dancemuziek.

avatar van mrdig

mrdig

moviefreak#1 schreef:

Slechter dan de Zeemeerman?

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Absoluut. Vergeleken met dit soort films word De Zeemeerman erg ondergewaardeerd

avatar van WB

WB

Morgen naar de film (première), inclusief afterparty! Misschien dat de film daaardoor beter tot zijn recht komt! We shall see! Heb er zin in

avatar van WB

WB

Wat een BUTFILM! De afterparty was gezellig en fijn, maar de film was niet door te komen! De muziek (de dj in de Escape) draaide zijn eigen muziek door de film heen, wat de sfeer redelijk verdraagbaar maakte, maar de film was echt bagger...

1,5 sterren

avatar van kimz

kimz

geweldige film....75 minuten lange set geweldige muziek, ondersteund met de juiste beelden.

heerlijke film voordat je gaat clubben, zat gewoon te malen op de bank

avatar van pjutter

pjutter

de film zelf zit niet echt goed in elkaar,

beetje docu-achtig.

het verhaal is ook niet zo geweldig,

de muziek daar in tegen is echt super, in 1 lange mix door de film heen,

avatar van Talla 2xlc

Talla 2xlc

grappige film vond ik zo,leuk sfeertje,lekker muziekje,als je al dance muziek leuk vind en er ook geïnteresseerd in bent dan is het des te leuker om deze film te kijken,en judge jules geeft ook leuk advies in de film,vond ik wel grappig gedaan....

avatar van HasjSNAke

HasjSNAke

Heb de DVD vorige week voor 3eu meegenomen uit de stad. Als je de film kijkt met 'tekst' dan is er niet veel aan, gelukkig zat de optie: 'Music Only', er ook bij en dat is dan wel weer tof. 3,5 ster voor de muziek.

avatar van delisomeister

delisomeister

Ik vond het wel een vermakelijke film

voor mij een feel good movie met heerlijke muziek

3.5

avatar van Edie

Edie

Het gaat, constant muziek (wel goed) maar van mij had er best stukken tussen mogen zitten zonder. Ik wachte in het begin telkens tot het stopte en de film 'echt begon' maar dit gebeurde nooit.

Verder wel redelijk, maar niet zo bijster intressant... 1,5*

avatar van Erwinner

Erwinner

Wow, een film die om de muziek draait, die wil ik wel is gaan zien.

Heb net It's all gone" gezien en nu wil alleen maar muziek horen in een film. Komt zelden voor toch?

avatar van Boddhi

Boddhi

Op de dvd kon ik kiezen tussen full of music only. Beiden ondertiteld maar eerste had mijn voorkeur. Music only hoor je alleen maar muziek en geen gesproken tekst...

In de beschrijving werd verhaald over zijn opkomst in de techno-wereld. Nou heb ik 'm nauwelijks zien draaien en heb al helemaal geen techno gehoord.

Dan vind ik Berlin calling van Paul Kalkbrenner en It's all gone Pete Tong beiden beter.

avatar van Arrakis

Arrakis

Mee eens met Boddhi. Geef mij ook maar Berlin Calling of It's al gone Pete Tong.

Het heeft een flutverhaal en er gebeurd eigenlijk niks. Eigenlijk alleen de moeite waard om naar de muziek te luisteren en dan heb je ook nog wat beelden om naar te kijken.

avatar van scumfrog

scumfrog

But film met laffe trance, zonde van de tijd......Als je zo'n film wil zien, kijk dan liever naar:

It's All Gone Pete Tong, daar kan je iig nog mee lachen of idd Berlin Calling, al vind ik de laatste van een geheel ander (lees hoger) niveau....

avatar van heibert

heibert

Lekker mixje op music only, begint met Scissor Sisters - Filty and Gorgeous

In the paper vocal mix!

Film is idd matig maar the music is great