• 9.373.193 stemmen

Geregisseerd door: Fabio Segatori

Met onder meer: Casper Van Dien, Vinnie Jones en Brad Renfro

Gesproken taal: Engels, Frans en Italiaans

Plot Hollywood Flies

Luca en zijn zusje Martina rijden van Las Vegas naar Los Angeles. Wanneer Luca stopt om twee lifters mee te nemen, verandert hun rustige autoritje in een nachtmerrie. De lifters blijken namelijk twee bankovervallers te zijn, op de vlucht voor de politie. Ze ontvoeren Martina en dwingen Luca met de buit van de overval naar Los Angeles te rijden. Onderweg wordt een van de ontvoerders verliefd op Martina, waardoor zijn compagnon ziekelijk jaloers wordt. Luca zet ondertussen alles op alles om zijn zusje te bevrijden, maar dan nemen de zaken een onverwachte wending...

avatar van Sillygirl

Sillygirl

Waardeloos

Zonde van je tijd om hiernaar te kijken

avatar van MarkFish

MarkFish

Een van de slechtste films die ik de laatste tijd gezien heb. National Treasure was kut, maar deze is toch nog een heel stukje slechter. Hoe verder het verhaal ging, hoe dommer het werd. Personages die uit het niets in het verhaal komen, zielige romance, slecht geacteerd en een verhaal waar geen enkele lijn in te vinden is.

avatar van MarkFish

MarkFish

Ik heb natuurlijk niet zelf gekozen om deze film te gaan zien.

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Een echte B film, heeft totaal geen spanning of potentie om een goede film te zijn. Verhaaltje was nog wel grappig bedacht, slecht uitgewerkt alleen. Ook heel matig van Vinnie Jones, die (als je toch al een film van hem wilt zien) je beter kunt aanschouwen in een film als Snatch of Swordfish. Hij kan beter geen hoofdrollen meer op zich nemen, in bijrolletjes issie beter.

Maar voor deze helemaal maximaal 2 sterren

avatar van TjitseV

TjitseV

in tegenstelling tot vele anderen vind ik deze film nog wel redelijk goed

er wordt een mooie sfeer in de film gecreeerd, en het verhaal is nog wel leuk...

Verwacht niet te veel van deze film, het is een zo'n soort film waar je naar kijkt als je helemaal kapot bent, en geen zin meer hebt om je in te spannen voor een moeilijk verhaal

avatar van gauke

gauke

Wat een bagger-film!

avatar van Respekked

Respekked

Martina is wel een zeer aangename verschijning, verder echt kut. Op dit soort momenten zie je dat Ritchie zelfs Jones aan het acteren heeft gekregen, wat een clown is hij hier.

1,0* voor Martina

avatar van 606

Nee helaas het was het niet, had meer ingezeten.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuk om een keer gezien te hebben.