• 9.370.979 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Tony Gerber

Met onder meer: Valeria Golino, Rosario Dawson en Shabana Azmi

Plot Side Streets

"New York City is close to boiling over on the hottest day of the year."

Een hittegolf teistert New York en iedereen denkt maar aan een ding: hoe verdrijven we de hitte? Door de vijf kiesdistricten van New York City als culturele achtergrond te gebruiken, presenteert deze film een culturele verscheidenheid van het leven van immigranten met al hun humor, eigenaardigheden en eensgezindheid. Letterlijk een smeltkroes als iedereen gebukt gaat onder de zomerse hitte. Zou een wolkbreuk hun verkoeling kunnen brengen?

Marisol Hidalgo

Errol Boyce

Policewoman Two

avatar van nightbreed

nightbreed

Mooie film die je een kijkje laat nemen in het leven van andere mensen.

Ik zie dat ze hem hier onder de noemer 'komedie' hebben geplaatst maar dat is dus helemaal niet, het is gewoon een speelfilm met een structuur als 'Magnolia' en 'Crash' met wat luchtigere verhaallijnen.

De film vertelt gewoon het leven zoals het is zonder Hollywoodtaferelen en zonder cliches.

De acteurs doen het erg goed, het script is ook goed evenals de regie.

Cijfer: 3.5

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Ik vond hem extreem saai. Ik kocht hem eens bij de Blokker voor 1 euro maar ij was gapend saai vond ik. 1.0* omdat de acteurs oke waren.

avatar van Mescaline

Mescaline

Aardig filmpje.. die soms wel wat langdradig werd..

De acteurs zijn redelijk en de verhaal lijnen zijn redelijk..

Maar voor een film van 2 uur.. had hier heel wat meer in kunnen zitten.. ze hadden deze film makkelijk maar anderhalf uur kunnen maken.. en als ze er dan toch 2 uur van maken doe dan ookwat met die tijd..

3. sterren voor de redelijke acteurs.. een redelijke verhaal lijn.. en omdat deze film stiekem tochwel een beetje vermakelijk was..

avatar van Bokito

Bokito

ik zet hem zojuist uit. stond op een goedkoop verzamelboxje en was de topper van die box.

ergens is het een meeslepende film, maar er gebeurd inderdaad net iets te weinig en wil men soms iets te poetisch worden waardoor het saai wordt. Ik geef de film een 2.5

avatar van frans123

frans123