• 9.370.973 stemmen

Alternatieve titel: The Millennium Countdown

Geregisseerd door: Thomas A. Keith

Met onder meer: Vincent Van Patten en Betsy Russell

Plot Camp Fear

Enkele studentes gaan met een knappe professor kamperen in het bos. Hun vakantie wordt bruut verstoord als ze gevonden worden door een paar druïdes die hen willen opofferen om een apocalypse aan het begin van het nieuwe millennium te voorkomen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van damon

damon

dit wordt ook wel gezien als deel 2 van Cheerleader Camp ( http://www.moviemeter.nl/?film=11742 )

avatar van Mr Confused

Mr Confused

Mmm ongeveer zelfde poster als Camping del Terrore

avatar van Vascago

Vascago

damon schreef:

Cheerleader Camp vond ik een ontzettend gave film, maar dit wanproduct lijkt er niet eens op. Totale bagger op alle fronten. Het plot ?? lijkt van een 10-jarige te komen, 10--jarigen kunnen ook beter acteren dan dit zooitje en bloed heb ik maar heel sporadisch gezien en dat leek niet eens op bloed. De dialogen slaan ook als een tang op een varken. De mooiste is als de leider van een motorgang aan 1 van de anderen vraagt om op wacht te gaan staan en die antwoordt: Oke, Oke, but if i'll dissappear i'll never talk to you again. LOL

Verschrikkelijk dit !!!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Beter dan verwacht. Dacht eerst dat het om een alternatieve titel ging voor Camping del Terrore (1987) , maar de poster is gewoon schaamteloos jatwerk... Ik weet alleen zo snel niet waar die onderste helft van is, maar komt wel bekend voor. One hit wonder Thomas Edward Keith presenteer ál zijn wilde ideeën in één film... en eigenlijk zijn ze stuk voor stuk ongeschikt voor de buitenwereld.

Tijdens de opening verschiet hij meteen al zijn nudity-kruit en schenkt de kijker een realistisch beeld van een sorority, waarna we een korte introductie krijgen in een all-female klas waarin de (blijkbaar) onweerstaanbare Vincent Van Patten als professor dient. De seksuele spanning is om te snijden AND HE KNOWS IT! Daarom het briljante idee om... *tromgeroffel* ze mee te nemen naar het bos! Om indian artifacts te zoeken Wtf.

Onderweg komen ze de meest flamboyante bikers ooit(!) tegen, een carnavalswinkel-indiaan, ergens zit er nog een zeemonster ofzo, plots heeft alles betrekking tot de oertijd en *bam* film is klaar. Doldwaze, vermakelijke maar vooral incompetent gemaakte 90's pulp met weinig tot geen rode draad en opvallend bloedeloos. De fun zit hem vooral in de wat ongemakkelijke personages en typetjes, die geen van alle echt een plek horen te hebben in zo'n film. Verrassend goed mee vermaakt.