• 9.373.211 stemmen

Alternatieve titels: I Spit on Your Corpse! / Fatal Pursuit

Geregisseerd door: Al Adamson

Met onder meer: Georgina Spelvin, Susan McIver en Rosalind Miles

Plot Girls for Rent

"Your pain is the pleasure!"

Prostituee Donna Taylor vermengt tijdens een klus, voor $2,000 een kalmerend middel in het drankje van de hooggeplaatste ambtenaar Vincent Holloran, om vervolgens belastende foto's van beide te maken en hem daarmee te gaan chanteren. Het plan 'mislukt' echter faliekant als de man komt te overlijden. Achteraf blijkt echter dat dit het plan was van Donna's medeplichtigen en Donna moet op de vlucht slaan.

avatar van wendyvortex

wendyvortex

60 days: from script to screen!!

Al Adamson maakte hem in no-time!!

Resultaat is een geweldige "roughie" met hot-pants, hot-rods, topless karate, vrouwelijke hit-men en een beetje sex.

Grotendeels een wilde achtervolgings-film en niet bepaald Oscar-materiaal, maar in het genre een topper.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Helemaal mee eens! Heb me er kostelijk mee vermaakt, Adamson's Girls for Rent is typerend voor deze tijd. Niet alleen qua productiewaarde, maar ook de inhoud is volgens het boekje. Maakt het wat mij betreft alleen maar leuker, genoeg actie en genoeg naakt. Echt veel meer verlang ik er niet van, ohja... de muziek .

Heb er nog wel meer over te vertellen

avatar van Noodless

Noodless

Een chaotisch openingskwartiertje om daarna te beginnen met een achtervolging die tot het einde duurt. De verschillende wendingen en personages die zich dan aankondigen zijn vooral flauw uitgewerkt. Er zitten ook heel wat storende scènes in de film zoals de momenten van de vader en zoon , maar vooral de scène bij de rivier wanneer Donna neergeschoten wordt. Een man staat wat verder bij een zelfgemaakte racewagen en doet net dat hij niks heeft gehoord. Naderhand neemt de vriend van Donna de racewagen zelf om wraak te nemen wat wel een leuke scène was. Ook op gebied van erotiek heeft de film niet zo veel te bieden. Daarbij vond ik de dames niet echt aantrekkelijk. 4/10

avatar van blurp194

blurp194

Binnen twee maanden van script tot klare film, tsja. En ongetwijfeld ook voor een budget van drie keer niks. Maarja, het is er ook wel aan te zien - ineens heb ik weer nieuw respect voor gewone films die een jaartje of wat in de pijplijn zitten en een miljoenenbudget opstoken.

Misschien dat het een ander verhaal wordt als je in een supermelige bui bent. Maar dat was ik niet, en dan blijft er maar erg weinig over - een rammelende film met slechte acteurs, slordig camerawerk, gepruts met de continuiteit en onaantrekkelijke beelden. Niet eens slecht genoeg om daar cult door te worden.