• 9.369.514 stemmen

Onassis: The Richest Man in the World (1988)

Biografie / Drama | 120 minuten / 177 minuten (dvd) (miniserie, 2 delen)

Genre: Biografie / Drama

Speelduur: 120 minuten / 177 minuten (dvd) (miniserie, 2 delen)

Geregisseerd door: Waris Hussein

Met onder meer: Raúl Juliá, Jane Seymour en Anthony Quinn

Gesproken taal: Engels en Bulgaars

Plot Onassis: The Richest Man in the World

Na een ruzie met zijn vader vertrekt de jonge Onassis naar Buenos Aires, waar hij een fortuin verdient in de tabakshandel en vervolgens de overstap maakt naar de rederij. Op zijn 44ste trouwt hij met een zeventienjarig meisje en begeeft hij zich in de kringen van Kennedy en Churchill. Als hij een romance begint met Maria Callas, vraagt zijn vrouw een echtscheiding aan. Daarna wordt Onassis halsoverkop verliefd op Jacqueline Kennedy.

Aristotle Onassis

Maria Callas

Socrates Onassis

Young Aristotle Onassis

Jacqueline Kennedy

Costas Gratsos

avatar van lelici

lelici

Boeiend om te zien hoe deze man zich opwerkte tot wat hij uiteindelijk geworden is. Het meeste ging ten koste van heel wat (voorname) vrouwen.

De film had voor mij een half uurtje korter gekunt. 2 uur vond ik wat veel van het goede.

3***

avatar van FILM!BOY!

FILM!BOY!

Hoe kan je in godsnaam een film van 3 uur maken waar niks in gebeurt??? Er gebeurde weinig tot niks en de film bleef constant op hetzelfde lage, slome en saaie tempo doorgaan. Na drie kwartier kijken, vond ik dat ik genoeg tijd van m'n leven aan deze slappe film had verspilt. 1,0