• 9.372.307 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Troy N. Ashford

Met onder meer: Troy N. Ashford, Kevin Kilgore en Drew Woods

Plot Razor Sharpe

Justin Sharpe knokt voor een carrière als ster in films over oosterse vechtsporten. Op een dag draait zijn oude vriend Rik Cooper hem een loer: Justin moet zogenaamd acteren in een low-budgetfilm, terwijl hij in werkelijkheid wordt betrokken bij een roofmoord. Vervolgens zit iedereen achter Justin aan: Riks criminele hulpjes, de maffia en de politie. Geholpen door zijn humoristische huisgenoot en gewapend met zijn vechtersvaardigheden bindt Justin de strijd aan met zijn vijanden.

avatar van Fabian147

Fabian147

5* Wooow

Echt een dikke aanrader, perfect acteer werk, en super vette special effecte.

Ik geef deze film een dikke 5*

de makers van deze film hebben hier zeker miljoenen in geinvesteerd.

avatar van Feben

Feben

De slechtste film die ik ooit heb gezien. Wel erg komisch. Het lijkt zelfs alsof de makers geprobeerd hebben het zo slecht mogelijk te maken, aangezien er verscheidene keren de opnameapparatuur in beeld komt (bovenaan). De middelbare scholier tegenwoordig kan volgens mij betere films maken. Aan alle kanten is het een zo trieste hap, geef iemand een camera en hij doet het beter.

Toch kan het leuk zijn om hem te kijken, gewoon om te lachen. Desondanks dat ben ik niet in staat geweest hem helemaal uit te kijken.

Trouwens, misschien kan de stem van diegene boven mij worden verwijderd? Dat is duidelijk ironisch, en daardoor komt deze te laag (of is het hoog?) in de top of flops, en is het daadwerkelijk gemeende cijfer te hoog.

avatar van Danielo.

Danielo.

kleine culthit is dit wel. Echter kan iedereen zo'n film als dit of the Room maken. Heb je geen aanleg of talent voor nodig. De direction is super slecht, op het ene moment is het dag en een shot later (zelfde scene) is het pikke donker