Delen
Geregisseerd door: Janice Pierre
Met onder meer: Nicole van Nierop, Stefan Stasse, Barbara Pouwels
6,3 (17)
Plot Burgers/Reizigers
De droom van de familie Losman om eindelijk een eigen huis te bezitten, is binnen handbereik. Omdat hun financiële situatie het maar net toe staat om een eigen huis te laten bouwen, besluiten ze de bouwperiode te overbruggen in een caravan op hun eigen bouwland. Al snel worden ze door de politie naar de rand van het dorp gestuurd, naar het kamp waar 'de andere woonwagens' staan.
Zavo
Het korte filmpje wat erna werd uitgezonden (De Chinese muur) was veel leuker.
Koekebakker
Nadat eerder vandaag Yu-lan me al prima beviel, vind ik ook deze Lola heel aardig. Soms misschien wat al te simplistisch, maar er was ook best wat moois te beleven. De manier waarop het verhaal wordt verteld beviel me wel: heel kalm, helder en vooral beheerst. De film was ook heel sfeervol. En het mooiste vond ik het acteerwerk van Nicole van Nierop.
Al met al een erg volwassen film voor een Lola.
neo
Dit is nou zo'n voorbeeld van een kleine, sympathieke film met degelijk drama, humor en acteerwerk. Vooral van Nierop laat zich zelf zien als een uitstekende actrice. Heb dubbel gelegen om de scenes met de politie en hoe de vader op hun komst reageert. 3 sterren
danuz
Niet kijken dit misbaksel
/op order van Fisherking
danuz
Gesprek op chat, lang verhaal
Trip Fontaine
Leuke film, met goed spel van Nicole van Nierop en Stefan Stasse.
Evil Empire
Een vriend raadde me deze film aan en hij is inderdaad erg goed. Een over het hoofd gezien pareltje, gefilmd in het woonwagenkamp in de buurt van Het Ketelhuis...

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Spaanse film 'Nowhere' is één van de meest gestreamde niet-Engelstalige Netflix-films ooit

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie