• 9.374.369 stemmen

Oorsprong: Israël

Geregisseerd door: Eitan Reuven

Met onder meer: Zach Cohen en Susanne Gschwendtner

Plot Another World

In een post-apocalyptische toekomst is een programma voor nucleaire oorlogen verkeerd afgelopen. Dat heeft er voor gezorgd dat er nog maar vier overlevenden zijn, die zichzelf moeten verdedigen tegen "de geïnfecteerde" en gewetenloze moordenaars. Terwijl zij vechten om te overleven en zich realiseren wat er is gebeurd, vinden ze iemand die de aanval ook heeft overleefd en hen de waarheid aan het licht brengt.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Hier heb ik best wel zin in. Volgens mij lijkt het een beetje op Walking Dead (wat vanavond ook weer begint).

Een film uit Israël? Ik ken zo niet veel films uit Israël maar deze ga ik zeker kijken, en als ik de score op IMDb zie dan zou het wel eens een onverwachte verrassing kunnen zijn. Daar hoop ik iig wel op.

avatar van Leno

Leno

Het verhaal is erg basic, prima voor een dergelijke film. De vaart zit er goed in, setting is prima en er zit voldoende actie in. Dit maakt de film vermakelijk. De cast is echter matig, waarbij de dialogen soms tenenkrommend zijn met de sterfscene van die kale kerel als dieptepunt en het camerawerk en de montage zijn ook niet altijd even sterk. De film komt zodoende een beetje amateuristisch over, toch vanwege eerder genoemde argumenten best een vermakelijke zombie film.