• 9.176.567 stemmen

Genre: Thriller / Misdaad

Geregisseerd door: Mike Robe

Met onder meer: William H. Macy, Tom Selleck en Monica Potter

Plot Reversible Errors

"Between life and death... Guilt and innocence...One man seeks the truth"

Romeo "Squirell" Gandolph wacht in de gevangenis op de doodstraf na in 1991 een drievoudige moord te hebben gepleegd. Als de uitvoering van executie nadert, komt zijn advocaat Arthur Raven met nieuw bewijsmateriaal dat er voor kan zorgen dat Gandolph vrijgesproken wordt. De tegenstander van Arthur is de formidabele aanklager Muriel Wynn die er alles aan doet, om de moordenaar zijn terechte straf te laten krijgen.

Larry Starczek

Arthur Raven

Muriel Wynn

Gillian Sullivan

Romeo "Squirrel" Gandolf

avatar van Marcusnld

Marcusnld

Wat een verschrikkelijk slechte film. Heb hem naar een uur maar uitgezet. Walgelijk 1*

avatar van Pierre1

Pierre1

Marcusnld schreef:

Hoe kan je dan 1* geven als je 100min. van de film niet eens gezien hebt?

avatar van nightbreed

nightbreed

Ik heb me prima vermaakt met deze mini-serie.

Goed acteerwerk en een onderhoudend verhaal, vooral William H. Macy was weer eens goed.

avatar van krysrng

krysrng

Ik vond hem zeer slaapverwekkend in ieder geval, ook absoluut geen verrassend einde. Meer dan 2 uur verspilde moeite.

avatar van 606

• 11997 stemmen

Op tv komt film in 2 uur ?

avatar van Boenga

Boenga

Prima rechtbankthriller/drama, heel degelijk verhaal, sterk opgebouwd, en uitstekend acteerwerk van Macy en Huffman (Lynette Scavo in Desperate Housewives).

Potter en Selleck zijn iets minder - maar dat heeft voor een deel te maken met het feit dat ik bij het zien van Selleck voortdurend Magnum voor ogen heb, én omdat bij hen de relatie iets te veel op de voorgrond wordt gebracht. Ik las Turows boek nog niet (ook al probeer ik dat bijna altijd vòòr ik naar een film kijk), maar ik kan me moeilijk voorstellen dat dat daar ook het geval was.

Maar verder denk dat de film een prima beeld geeft van hoe Turow schrijft, en welke richting hij met z'n boeken uitgaat;

absoluut geen verrassend einde
dit is géén whodunnit, krysrng, de afloop is bijzaak. Het is een kritische kijk op hoe het er in en rond de rechtbank en in rechtszaken aan toe gaat. Dàt is wat thrillt, niet de zoektocht naar de schuldige.

En wie bij een verhaal van bijna 160 minuten alleen naar het eerste uur kijkt, Marcusnld,

Heb hem naar een uur maar uitgezet
heeft nauwelijks meer gezien dan de intro...

avatar van knusse stoel

knusse stoel

avatar van Boenga

Boenga

knusse stoel schreef:

Ondanks de "lage score" zijn wij ontzettend benieuwd!

De 6,4 op IMDB geeft een toch al iets beter beeld...

avatar van Left4Dead

Left4Dead

De film/miniserie kijkt gemakkelijk weg maar neemt wel een grote omweg.

Ikzelf heb hem in twee delen bekeken en moet zeggen dat het acteerwerk het script red.

Een whodunnit met wat liefde besprenkelt en je hebt een prima RTL- woensdagavond-familiefilm te pakken. Meer ook echt niet!

avatar van knusse stoel

knusse stoel

knusse stoel schreef:

Ondanks de "lage score" zijn wij ontzettend benieuwd!

Vandaag eindelijk weer tegengekomen en ditmaal wel gezien.

Aardige film die inderdaad gemakkelijk kijkt, je moet wel de namen iets uit elkaar houden maar het verhaal is verder goed te volgen.

Een 7.