• 9.374.535 stemmen

Genre: Western

Geregisseerd door: Boris Sagal

Met onder meer: Charles Bronson, Susan Oliver en Kurt Russell

Plot Guns of Diablo

"ACTION - PACKED ADVENTURE !"

Linc Murdock leidt een groep kolonisten naar het westen. Wanneer zij in Devilscup een tussenstop maken ontmoet Murdock zijn vroegere geliefde Maria weer, van wie hij dacht dat ze door de Macklin-broers was doodgeschoten. Aanvankelijk lijkt Maria niets meer voor Murdock te voelen, totdat de Macklins proberen alsnog met Murdock af te rekenen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Barfly

Barfly

Bronson is nu eenmaal niet een acteur die overloopt van verschillende expressies op zijn gezicht, het zou hem in deze film wel degelijk geholpen hebben om enige sympathie op te wekken voor de held. Als hij aan het eind overhoop geschoten zou zijn, was het mij ook prima.

Een vlak gespeeld verhaal derhalve, die ook nog eens weinig te bieden heeft qua actie.

Susan Oliver en Kurt Russell spelen met meer vuur, maar zijn te weinig in beeld (vooral Russell).

De kwaliteit van de dvd is slecht. Een wazig, korrelig beeld en fletse kleuren.

ps. Hier staat een duur van 90 minuten. Volgens mij haalt het de 80 minuten niet eens. (Even nagekeken, maar na 75 min. verschijnen de eindcredits.)

avatar van movierobert

movierobert

Eens met bustel, ik heb hem ook op dvd gekocht, en kwaliteit is zeker niet bepaald goed! Ook al speelt Bronson mee de film blijft zwak. Kurt Russel speelt inderdaad al erg goed op jonge leeftijd.

Film is geloof ik ook ingekort, niet alleen dat die maar 75 minuten duurt inplaats van 90 minuten er leek ook af en toe een stukje uitgeknipt te zijn.