• 9.369.500 stemmen

Roma. L'Antica Chiave dei Sensi (1984)

Drama / Romantiek | 84 minuten

Genre: Drama / Romantiek

Alternatieve titels: Caligula's Slaves / Orgies of Caligula

Oorsprong: Italië

Met onder meer: Robert Gligorov, Sandra Venturini en Aldo Ralli

Gesproken taal: Italiaans

Plot Roma. L'Antica Chiave dei Sensi

De Romeinse keizer Caligula viert zijn laatste glorieuze dagen in een orgie van voedsel en seks. Tijdens een show van twee naakte slavinnen, wordt de keizer verliefd op één van hen: Lysia. De vrouw blijkt echter ingehuurd te zijn om de keizer te vermoorden...

avatar van Exploitation

Exploitation

Werkelijke Bagger! Stelt niks voor vergeleken bij de andere Caligula films...ik heb ook nog de dom ingesproken en flink geknipte Duitse DVD, waardeloos net zoals de film zelf! Als ik een top 5 moest maken van caligula films (1: Caligola, 2: Caligola The Untold Story, 3: Caligula and Messalina , 4: Messalina, Messaline, 5: Caligula's Slaves) deze als laatste dus!

avatar van pompompom

pompompom

Waardeloos spul imho. Deze film had mn vader vroeger in de kast staan en zelfs als 12 jarige werd ik er niet warm van (en dat in een tijd dat zelfs bakstenen sexueel aantrekkelijk waren).

De Caligula film met Laura Gemser is stukken toffer

avatar van kirk douglas

kirk douglas

Fraaie hoes maar de film is vrij zouteloos.

Slecht acteerwerk en goedkope decors afgewisseld door een boel gejat materiaal uit andere duurdere (en betere) producties.

Een saaie film.