• 9.370.314 stemmen

Genre: Drama / Misdaad

Geregisseerd door: Adam Zayed

Met onder meer: Paul Bomba, Frank Bonsangue, David Brown

Plot Bono

Het drama van 11 september heeft ook haar sporen achtergelaten in de maffia-gemeenschap in New Jersey. Binnen deze gemeenschap wordt het verhaal gevolgd van Bono, een nieuwe 'recruit'. Bono zal een nacht gaan beleven waarin hij een echte man zal worden.

avatar van Falcone

Falcone

Ik ben op zoek naar meer info over de film Bono;

Niet de film over Bono van U2, nog niemand heeft de film gezien of erop gereageert, en op geen enkele site kan ik deze film vinden.

Wie helpt me?

avatar van Manschot

Manschot

Hier is de IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt0424861/

Als je naar beneden scrollt zie je een comment staan die over de film vertelt, verder is er inderdaad heel weinig info over.

avatar van Falcone

Falcone

Manschot schreef:

Hier is de IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt0424861/

Heb jijzelf deze film wel gezien?

En weet iemand waar ik hem kan verkrijgen?

avatar van starbright boy

Ik ben bang: nergens. Ik heb even voor je gezocht, maar er is geen spoor van een DVD te vinden en dat betekent eigenlijk altijd dat de DVD ook niet bestaat.