• 9.369.514 stemmen

Anne of Green Gables: The Continuing Story (2000)

Oorlog / Drama | 185 minuten (miniserie, 2 delen)

Genre: Oorlog / Drama

Speelduur: 185 minuten (miniserie, 2 delen)

Alternatieve titel: Anne 3

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Stefan Scaini

Met onder meer: Megan Follows, Jonathan Crombie en Cameron Daddo

Plot Anne of Green Gables: The Continuing Story

Het derde en laatste deel van Anne of Green Gables: Terwijl Gilbert aan het werk gaat bij een groot ziekenhuis in New York City, probeert Anne bij allerlei uitgevers het door haar geschreven boekwerk te laten drukken. Als beiden gedesillusioneerd terugkeren naar Avonlea, is de Eerste Wereldoorlog in Europa in volle gang. Onder de sociale druk besluit Gilbert om, zoals zovelen, naar het front te gaan. Anne blijft achter en haar werken worden alsnog gepubliceerd. Echter nadat zij het contact met Gilbert verloren heeft, gaat zij zelf naar Frankrijk om hem te zoeken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Anne Shirley Blythe

Gilbert Blythe

Diana Barry Wright

Margaret Snow

Jack Garrison Jr.

avatar van Pearl77

Pearl77

Ik ontdek net dat dit deel dus ook bestaat. De vorige twee series heb ik met veel plezier gekeken. Weet iemand waar je dit deel kunt kopen? Het liefst op dvd???

avatar van xangadix

xangadix