• 9.374.784 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Paul Williams

Met onder meer: Sean Young en Edward James Olmos

Plot Mirage

"Love is the deadliest illusion."

Matteo Juarez is een gepensioneerde detective die geniet van een welverdiende rust. Op een dag wordt hij door een zakenman ingehuurd om diens vrouw te volgen, maar dat loopt niet van een leien dakje. De dame heeft namelijk een gespleten persoonlijkheid en kan zichzelf makkelijk diep in de problemen werken zonder er zelf iets van af te weten. Al snel blijkt dat de rechercheur zich op een zaak heeft gestort waar kop noch staart aan zit.

Jennifer Gale

Lt. Richie Randazzo

Miranda Randazzo

Carmine Randazzo

Nude Bar Tall Thug

Homeless Vicky

avatar van zeus

zeus

Te voorspellend en een niet al te best verhaal. 2*.

avatar van neo

neo

Als je dan het gegeven van Vertigo steelt, gebruik het dan stijlvol als De Palma. Maar aangezien dit een een b-film is... 2 sterren

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Kom kom....Zo slecht is deze film toch ook niet? Voor 1 euro trouwens ook helemaal geen miskoop. Het is helemaal niet zo voorspelbaar en simpel want het verhaal en sfeer zijn best goed. Sean Young vond ik wel redelijk en die vrouw met haar gespleten persoonlijkheid ook. Met soms nog hallucinaties van Matti die niet meteen te voorspellen zijn.

Geen slechte film. Prima vermaakt.

avatar van blurp194

blurp194

Voelt aan als een TV-film. Misschien dat dat door de aanwezigheid van Edward James Olmos komt. Toch doet hij het niet echt slecht. Het helpt niet dat het plot wat zwak is. Maar wat me echt mateloos irriteert is de muziek. Arregadde, tenenkrommend, nagels op het schoolbord.

avatar van joachimt

joachimt (crew films)

sinterklaas schreef:

Heb je Vertigo gezien? Dit is een complete rip-off. Het verhaal is volledig gejat, dus geef deze film geen credits vanwege een goed verhaal.