Genre: Familie / Drama
Releasedatum: 15 oktober 2005
Bekijk via NPO Start
Bekijk via NLZIET
Plot Knetter
Bonnie en haar moeder Lis houden van olifanten. Lis is wel een lieve maar geen gewone moeder. Soms is ze heel druk en vrolijk, en dan weer heel somber. Bonnie's vriendje Koos heeft een heleboel broertjes en zusjes en eigenlijk wil Bonnie ook graag een broertje. Maar dat vindt haar moeder niet zo'n goed idee. Baby's krijg je niet zomaar, dan kun je beter een huisdier nemen, vindt Lis. Om Bonnie te verrassen neemt Lis op een dag een olifant mee naar huis.
Goodfella
Verrassend leuke film dit! Fris en met veel vaart gebracht, vooral door de jonkies zéér overtuigend gespeeld en voortdurend knap balancerend op de grens tussen ontroerend drama en rake humor. Het plezier straalt overal duidelijk vanaf, met name tijdens de scène met de kaartjesverkoper bij het circus
. Na vorige week Piet Piraat was ik al bang het kind in mezelf kwijt te zijn, maar dat lag gelukkig niet aan mezelf dus
Quentin
Poster vind ik niet de mooiste, maar ga zeker naar de bios, wil ook graag deze Koolhoven zien.
Klik vervolgens op 'production notes' om een toelichtend commentaar van de regisseur te lezen!
FisherKing
Commentaar is leuk en geestdriftig. (ben benieuwd naar de film)
Maar, hoort een monteur niet bij de crew ?
neo
Brosse stond ook niet vermeld. Er zijn wel meer officiele sites die lak hebben aan volledigere info, zo lijkt het.
Goodfella
Tja, die score deed het dan weer minder voor me. Had wel wat subtieler gemogen bij momenten die sowieso al vrij geladen waren.
Leuk verhaaltje op die site, ben razend benieuwd. Is nou de première op Cinekid of eerst in de reguliere bioscoop?
cornelis
Cinekid 2005 vindt plaats in de herfstvakantie in Amsterdam en in een aantal andere steden in Nederland.
Regio Noord: 23 t/m 30 october
Regio Zuid en Midden: 15 t/m 23 oktober
Meer programma-informatie vanaf 25 september 2005.
Ik meen dat er veelal na afloop ook een soort subprogramma van het festival door het land reist.
neo
Meen dat mijn filmhuis ook daaraan mee gaat doen. Zal het eens navragen. Dit was toevallig niet zoiets waar je ook nog subsidie voor krijgt als filmhuis? Is tenminste regelmatig wel het geval.
titia
Nee, je bent wel op trailer jacht zeg!
Ben gewoon erg nieuwsgierig naar de films, en de release is niet zo ver weg meer, dus er zou wel al een trailer van kunnen zijn toch???
Die is er ook al. Is al te zien in de bioscoop, maar nog niet online. Nog even geduld.
Trip Fontaine
Leuke trailer, hoop dat de film even leuk is. Maar zag dat-ie openingsfilm van Cinekid is, dus het zal wel snor zitten. Hoop dat A-Film 'm groot uitbrengt, maar dat zal dus wel niet.
cornelis
Jammer dat-ie er in een verkeerd beeldformaat op staat. Hopen dat dat volgende week goed komt.
neo
Ziet er echt uit als een zeer leuke film voor het hele gezin
Is dit nu de definitieve poster?
Ach ja, die html van jou kan d'r ook wel mee door hoor, maar als je Flash op een juiste manier gebruikt (zonder al te veel buitenissige opsmuk waar je hoofdpijn van krijgt) is het erg mooi.
Jordy
Ik kan op die site geen tekst selecteren, geen plaatjes opslaan... niet helemaal mijn idee van "Internet". Maar goed, off-topic enzo
Stiekem een beetje jaloers dat je jouw site van begin af aan niet in Flash gemaakt hebt zeker, hehe...

Mysteryklassieker 'The Da Vinci Code' met Tom Hanks vrijdagavond op televisie

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

single parentolifantonly childalleenstaande moederbipolarfoster care