• 9.370.282 stemmen

Geregisseerd door: Richard E. Cunha

Met onder meer: Irish McCalla, Tod Griffin en Victor Sen Yung

Gesproken taal: Frans

Plot She Demons

"Horrific Nazi Experiments Gone Awry!"

Fred Maklin en Jerrie Turner stranden aan op een tropisch eiland. Al snel worden ze gevangen genomen door een voormalig Nazi-kolonel, die ook een groep vrouwen vast heeft die meededen aan een schoonheidswedstrijd. Hij heeft die vrouwen gevangen om een substantie uit hun hersenen te halen en dat in de hersens van zijn vrouw te transplanteren, om zo haar schoonheid terug te krijgen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Nog geen berichten noch stemmen bij deze film, dan ben ik de eerste om dit te doen. De film gaat in elk geval geen prijzen in de wacht slepen voor sterke acteerprestaties. Het is wat je noemt een B-horror met sci-fi elementen, redelijk goedkoop gemaakt en de vrouwelijke castleden zijn vooral geselecteerd omdat ze er leuk uitzien. Naar het einde toe zitten er wel een aantal leuke effecten in naar jaren 50 normen en ook het concept is wel interessant. De karakters krijgen ook genoeg diepgang om mij als kijker in te leven. Waar de film vooral aan schort zijn de titulaire wezens. De mooie dames die door de experimenten voor een tijdje een monsterlijk gelaat krijgen ze zijn te weinig aanwezig. Ik heb me gelukkig niet verveeld dus kom aan een kleine voldoende.