Cemetery Gates (2006)
Geregisseerd door: Roy Knyrim
Met onder meer: Reggie Bannister, Peter Stickles en Nicole DuPort
Gesproken taal: Engels en Pools
Plot Cemetery Gates
"Meet the new gate keeper."
Een genetisch gemanipuleerde Tasmaanse duivel heerst over een kerkhof en doodt iedereen die maar in de buurt komt van het kerkhof, nadat hij door milieu-activisten is bevrijd.
Belmont
August
Enrique
Matt
Earl Martin
John Martin (as Bill Lloyd)
bartsch
Zo'n beest ongeveer. De tasmaanse duivel (Sarcophilus Harrisi), is het grootste en bloeddorstigste roofbuideldier, het kwam in heel australië voor, maar is door de mens terug gedreven. Nu komt ie alleen nog maar voor in (jawel!!) Tasmanië!
damon
trailer ziet er in ieder geval grappig uit
B-MOVIE ALERT!
Minotrax
Ik heb nog nooit een wandelende 404 error gezien in een film, dus in dat opzicht is het wel origineel

Jason28

hahhaa lol!
L0sT_R3B3L

hahahahaha
Zonder monster had het nog ergens opgeleken...
samtari
Ik heb deze afgekeken omdat ik hem op een bepaalde manier wel grappig vond . Verhaal is te dom voor woorden eigenlijk . toch 2,5 ster
Horrordude
De tagline rest in pieces ken ik al
Precies, The Butcher (2006)
Funky Junky
Vooral niet gaan kijken deze!! Slechtste film die ik dit jaar heb gezien
Brooklyn
en The Smiths doen de titelsong? (sorry, moest hem even maken...)
JoycieNL
Waarom kan ik niet lager dan 0,5 geven???
Inderdaad dat is belachelijk
Dit is de slechtste film die ik ooit heb gezien.
tatz
een superfilm.....als ie ergens in de jaren '80 uitgebracht zou zijn!
Het ziet er allemaal erg nep uit, soms zelf een beetje overdreven, hierdoor werkt ie eerder lachwekkend.
Als je B films leuk vind --> kijken
anders...niet de moeite waard.
1* voor deze te foute film
movielip
zet vooral je verstand op nul, en dan valt deze film nog mee.
ik heb al veel negatieve commentaren gelezen, maar de 'slachtscenes' zagen er wel goed uit. veel bloed en gorigheid.
Het beest zag er wel redelijk NEP uit.
kort:
+ bloederig, sommige scenes goed uitgewerkt
- slechte acteerprestaties van sommige "acteurs"
- het beest zag er op momenten NEP uit.
2,0
Franco74
Is deze ook op DVD te koop? Of weet iemand wanneer deze te koop komt?
AmazingPP
Vreselijke bagger en dat op de dag dat ik ook "Wrong Turn 2" heb gekeken. Je zou er bijna chagrijnig van worden. Echt vreselijke film dit. Verspil geen tijd om hem te gaan kijken. Vooral die blondine met die dikke tieten geeft overacting weer een andere betekenis, namelijk JEKUNTNIETACTERENKUT!
ForeverYours
SLECHT!
Ik heb nooit een film uit willen zetten,
maar bij deze wilde ik niets liever!
Vond de film erg nep, en ook nog eens slecht gespeeld.
Film krijg niet meer dan een 0.5
Jack_Frost
CRISIS! Wat een slechte film joh!!! Hij stond bij de verkoop dvd's van de videotheek, maar ik begrijp gelijk waarom! Het enige wat die 3 euro nog dragelijk maakt is die blote tieten scene van die wannabe tara reid! Anders had ik echt die anderhalf uur van mijn leven terug gewild! 0,5*
En trouwens, kan aan mij liggen, maar volgens mij bevrijden mileu activisten geen genetisch gemanipuleerde dieren, maar dieren activisten????
Noodless
Unbelievable !!!
De film zonder het beest was veel beter geweest.
Het genetisch gemuteerd beest is verschrikkelijk slecht gemaakt.
Nochtans zijn de actiescènes bloederig en nog best vermakelijk.
Hier en daar nog wat grappige momenten.
De film moet het ook niet hebben van het acteertalent, want dat is hier ronduit slecht.
Het einde vond ik nog het allerzwakste.....kan het niet verklappen maar zo vaak gezien en vooral het kon gewoonweg niet. Absurd. 3/10
namingway24
Liters nepbloed en één topless scène zijn bij lange na niet genoeg om hier iets fatsoenlijks van te maken. Als horrorfan schaam ik me diep...
Thorak
OMGen hier hebben mensen serieus een score van 3 of hoger aan gegeven? Zelfs 2 keer een 5*
Dat zoiets als dit uberhaupt of dvd uitkomt, gewoon zonde van de dvd...
Joanke1321
Hij is nu op tv.. OMG hoe slecht.. Haha, een half puntje omdat ie me aan Taz doet denken.. En hij is cool..
moviemafketel
- 19752 berichten
Ok, ik dacht dat ik al wat dieptepunten qua films in mijn leven had meegemaakt, maar dit sloeg alles. Werkelijk geen seconde is goed aan deze film. Vreselijk, maar dan ook echt vreselijk acteerwerk. Het erge is dat deze film niet eens grappig bedoeld is waarschijnlijk. De regisseur heeft dan ook alleen maar baggerwerk afgeleverd aan de cijfers te zien.
Na een tijdje word je kwaad en dan eigenlijk alleen maar heel erg moe. Moe van zoveel amateurisme bij elkaar. Ja en de Tasmanian Devil, ik denk dat we het hier maar bij moeten laten. Absurd slecht!!
Lightsun
Vanwege deze film heb ik hier maar een account aangemaakt.
Wauw, weinig films gezien die zo slecht zijn.
Het monster in deze film ziet er meer uit als een oversized cavia. Het enige positieve aan deze film is dat je af en toe nog kan lachen om het niveau van de film!
Wat een film en dan vooral de moorden waren verschrikkelijk nep.
Het monster zag er ook niet uit.
Dan nog niet te spreken over het acteerwerk.
1 ster
NightSpirit
Dat ik dit nog mee mocht maken. Ik heb in mijn leven nog nooit zo'n slechte monsterfilm gezien. En dan reken ik die van Syfy channel ook mee. Zelfs Megashark vs Giant octopus was hierbij nog een meesterwerk.... Tenminste hadden hun nog de moeite genomen om het te verklooien met de computer. En dit was overduidelijk een vent in een pak die rond aan het rennen was...... OOOH WAT SLECHT......
1,5 *, omdat ik er toch nog met een paar vrienden en wat bier om heb kunnen lachen....

Top 10 van Netflix: déze tien films worden nu goed bekeken

'Outlander'-serie 'Blood of My Blood' snel te streamen op HBO Max