• 9.375.882 stemmen

Das Komabrutale Duell (1999)

Horror / Komedie | 86 minuten

Genre: Horror / Komedie

Alternatieve titel: The Coma-Brutal Duel

Oorsprong: Duitsland

Geregisseerd door: Heiko Fipper

Met onder meer: Heiko Fipper

Gesproken taal: Duits

Plot Das Komabrutale Duell

Een man wordt gedood in een auto ongeluk. De zoon van de verongelukte man wil zijn vader's dood wreken op de dader maar ook op de gehele familie van diegene. Dit loopt uit tot een grootse slachtpartij tussen beide families.

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Oe, wat is dit fantastisch! De poster doet de film in ieder geval geen eer aan. Naast Bratwurst waren de Duitsers nog in iets heel goed: low budget splatter films maken namelijk!

Ehmm, het verhaal, ik heb er zelf niet veel van mee gekregen aangezien je gewoon je ogen uit kijkt! Maar het gaat dus over twee mafia families 'The Eightlets Mafia' en 'The Bandera Family', de twee families doen alles om elkaar en hun families te uit te roeien op de meest bloed overgoten - spuitend als een fontijn - wijze.

Ik heb al meerdere Duitse splatter films gekeken, maar bij Das Komabrutale Duell komt na de eerste twee minuten géén scene meer waarin er geen bloed vloeit! Heerlijk!

De effecten zijn goedkoop, maar ze passen bij deze film.

Das Komabrutale Duell is een op 8MM en Video(?) geschoten volgepropt met goedkope maar effectieve gore en een aantal gasten die je niet kapot kan krijgen, want na beschoten te zijn, bijl in het hoofd, en een kettingzaag in het gezicht zet je gewoon wat hersens van je vriend erbij en kan je er weer tegen aan!

avatar van Boeikens

Boeikens

Eens op zoek gaan

avatar van ipman-99

ipman-99

"Das Komabrutale Duell." ...:T " !!!

Gore Bloederige 'chit' (Heropfrissing) !!! "Das Komabrutale Duell" is een aaneenschakeling van

zieke bloederige taferelen. Deze film is duidelijk low low low budget (charme van amateur), maar is bloederige kost voor de mensen met een sterke maag ! Constant zien we bloederige scènes (al spuitend langs alle kanten) door het scherm passeren ! Alles is zo over the top waanzinnig bloederig, dat de echte liefhebber met open mond zal kijken, ook al weet je dat deze film low low budget uitademt.

De goedkope effecten weten een bepaalde charme te toveren, dat het wel degelijk aankomt en de echte splatter liefhebber aan zijn 'trekken' zal komen.

avatar van Boeikens

Boeikens

Extreem amateuristische splatter komedie die zelfs nog onder het niveau van een Schnaas kan

Bloedfonteinen en gore non-stop en de barslechte (zoals verwacht) uitwerking en soms hilarische handelingen hebben me regelmatig doen schaterlachen.

Straks maar eens Ostermontag kijken