• 9.372.602 stemmen

When Zachary Beaver Came to Town (2003)

Drama / Familie | 85 minuten

Genre: Drama / Familie

Geregisseerd door: John Schultz

Met onder meer: Jonathan Lipnicki, Sasha Joseph Neulinger en Cody Linley

Plot When Zachary Beaver Came to Town

Het ziet er naar uit dat de zomervakantie voor Toby Wilson weer zoals altijd zal verlopen, totdat er zich een nieuwe bewoner meldt in het plaatsje waar Toby woont. De twaalfjarige Zachary Beaver, het dikste jongetje van de wereld...

avatar van TimD

TimD

Vette film, echt lachen en heel goed geacteerd. Lekkere tussendoor film! 5 sterren!

avatar van Gwen80

Gwen80

Ik vind dit eigenlijk best een leuke film.

Wel kinderachtig en voorspelbaar, maar het kijkt lekker weg.

3,5 sterren.

avatar van markq1

markq1

grappige film goed verhaal

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Niet echt mijn ding.

Kan er ook niet veel zinnigs over vertellen, dus moeten jullie het voor 1 keer doen zonder uitgebreide motivatie.

Ik denk dat het gewoon kwam door het feit dat het verhaal mij niet echt aansprak. Bovendien heb ik het zo niet begrepen op films die zich half in the middle of nowhere afspelen omdat het leven er vaak nogal een lome indruk geeft. Ik heb liever iets meer beweging, iets meer actie.

Echt slecht was hij ook weer niet, want grote slordigheden of fouten of wanprestaties heb ik niet opgemerkt. Het geheel kon me echter niet meer dan matig boeien.

avatar van Robi

Robi

Best aardige jeugdfilm. Kabbelt lekker voort.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijke jeugdfilm, valt voor een keertje te doen, niet echt goed en niet echt slecht.