• 9.372.307 stemmen

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: John Michael McCarthy

Met onder meer: Kerine Elkins en Mike Maker

Plot The Sore Losers

"They wanted meat so they ate the Flower Children"

Een groep jeugdige criminelen en Amazones uit de ruimte, komen naar de aarde op zoek naar vlees. Eenmaal geland in Memphis treffen zij hippies aan, die uiteraard ook zeer goed verteerbaar zijn voor de hongerige vrouwen.

Blackie, Juvenile Delinquent (as Jack Oblivian)

Kerine, Hermaphrodite

Mike, Beautiful Boy

D'Lana, Amazon

avatar van BorDeWolfman

BorDeWolfman

Dit is toch wel de ultieme pulp, de meest sexy Rockabillies from outer Space-film gemaakt zonder ueberhaupt een budget!

Hier blijkt maar weer eens dat er altijd nog uiterst effectieve films zonder gevulde portemonne gemaakt kunnen worden, geeft toch weer hoop!

Met hoofdrollen & muziek door legendarische Garage-rockers als The Oblivians & The Makers is dit een lust voor het oog & het oor...

avatar van henkula

henkula

een paar naakte vrouwen trekt altijd wel publiek, ik zag in het midden er maar af om er nog een verhaal in te zien, waarom verzinnen ze nou niet iets beters dan elkaar maar zinloos dood te schieten of op te eten in films als dit, viel nog mee dat er geen zombies uit de lucht vielen, of zag ik er toch een? Nee dat was een akteur.

avatar van zeemeerna

zeemeerna

heerlijk fout en super rock 'n roll!

Leuk ook dat Guitar wolf voorbij komt!

avatar van akira124

akira124

Waar o waar is deze te vinden.