• 9.370.161 stemmen

Kiss Me Quick! (1964)

Sciencefiction / Komedie | 70 minuten

Genre: Sciencefiction / Komedie

Alternatieve titel: Dr. Breedlove or How I Learned to Stop Worrying and Love

Geregisseerd door: Peter Perry Jr.

Met onder meer: Frank A. Coe, Max Gardens en Althea Currier

Plot Kiss Me Quick!

Sterilox, een falende bewoner van de planeet Droopiter uit het sterrenstelsel Buttless, wordt naar de aarde gestuurd om een goede dienares te zoeken. Buttless heeft namelijk enkel mannelijke bewoners en misschien zijn vrouwen de oplossing om de dagelijkse sleur te doorbreken. Via teleportatie belandt hij in het laboratorium van dokter Breedlove...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Dr. Breedlove/The Grand Glom

Gina Catchafanni

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Geweldige sexploitation!

De film is heel moeilijk uit te leggen. Sterilox van de planeet Buttless wordt naar de aarde gestuurd om een perfecte vrouw uit te zoeken als dienares. Zo komt hij in het laboratorium van doktor Breedlove.

De film zit vol met dames die naakt zitten te dansen, ook Frankenstein en Dracula komen even meegenieten. Alleen heten ze hier Franky Stein en Drac Ula.

Veel bloot en humor dus, mischien wel de beste nudie-cutie film ooit!

Aanrader (voor de fans)!

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Zeer charmante Nudie-Cult.

Stripteases, Go Go danseressen, Frankenstein, Dracula, een mummie, een waanzinnige geleerde en een buitenaards wezen met de mimiek en gebaartjes van Stan Laurel.

Geen grootse filmkunst, maar erg vermakelijk.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Die Hard,Willis schreef:

Geweldige sexploitation!

Veel bloot en humor dus, mischien wel de beste nudie-cutie film ooit!

Aanrader (voor de fans)!

wendyvortex schreef:

Zeer charmante Nudie-Cult.

Geen grootse filmkunst, maar erg vermakelijk.

''Oh, well, half the fun is getting there.''

Die hard, Willis'/wendyvortex' commentaar behoeft weinig aanvulling(behalve misschien de titelconnectie met Kubrick's Dr. Strangelove or: How I Learned..., uit hetzelfde jaar), of het moet een waarschuwing zijn voor de vintage nudity die anno 2009 waarschijnlijk een aantal mensen onberoerd zal laten. Maar dan moet je jezelf toch de vraag stellen hoe je in godsnaam bij deze titel op MM terecht kwam...?

Leuke avond gehad? Absoluut. Goeie film? Mwah... 2,0*.

avatar van Fransman

Fransman

Leuk hoor, hoe de meningen kunnen verschillen over een film. Nogal wat positieve reacties, en stemmen, op deze film hier. Soort persiflage op 'Dr. Strangelove or: How I Learned to love the bomb' van Stanley Kubrick. Oké, moet kunnen. Misschien wel grappig, dacht ik. Nou ben ik al allergisch voor Amerikaanse humor (ernstige jeuk en pijnaanvallen) en hou ik al helemaal niet van comedy's, laat staan van sexcomedy's, maar dit is ongeveer mijn nightmare scenario: twee halve zolen en een serie blote meisjes met neptieten. Kennelijk hadden de siliconeborsten Amerika al halverwege de jaren zestig bereikt. Ik vond het flauw, niet sexy, niet witty, niet grappig, niet intelligent en erg goedkoop gemaakt. Het verhaal is zo onbenullig dat het niet na te vertellen is. En daar toch een uur naar zitten kijken. Vorm van masochisme, zullen we maar denken. Maar de poster is prachtig!

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Deze was toch al een stuk leuker dan House on Bare Mountain die op dezelfde DVD stond. Het verhaal is hier nog simpeler al passeren hier ook weer parodievormen van horroriconen zoals Frankensteins monster en Dracula die voor de komische noot moeten zorgen. De "acteur" die Sterox speelt lijkt op een kruising tussen Benny Hill en Stan Laurel. Nu goed deze stompzinnige elementen terzijde de film scoort uiteraard op het blote billen en borsten van de dames. Je kan het beschouwen als een langgerekte episode van de vroegere Pin-Up Club maar dan jaren 60 stijl.