• 9.369.514 stemmen

And Starring Pancho Villa as Himself (2003)

Geregisseerd door: Bruce Beresford

Met onder meer: Antonio Banderas, Eion Bailey en Alan Arkin

Gesproken taal: Engels en Spaans

• HBO Max Bekijk via HBO Max

Plot And Starring Pancho Villa as Himself

Pancho Villa (Antonio Banderas) speelt de hoofdrol in dit waargebeurde verhaal over hoe deze Mexicaanse revolutionair een cameraploeg vanuit Hollywood toelaat om hem te filmen in de strijd.

Frank Thayer

D. W. Griffith

William Benton

avatar van De GeuS

De GeuS

Aardige film. Verveeld niet echt door de vele gevechten, maar vaker dan 1 keer hoef ik hem toch ook niet te zien; 3 sterren....

avatar van Filmtombe

Filmtombe

Zitten mooie momenten in, maar de film impliceert wel vaak dat mensen vroeger dommer waren dan nu. Het doet allemaal wat naief aan. Banderas is wel weer eminent.

avatar van Hannibal

Hannibal

Afgelopen weekend was voor mij het weekend van de teleurstellende film.

Het gebeurt niet vaak dat ik een film niet uitkijk maar bij deze film kon ik mij niet verzetten om het laatste halfuur ook nog uit te kijken. Daarom zal ik op deze film ook geen stem uitbrengen.

Wat ik wel van de film gezien heb vond ik s a a i.

avatar van mvkooten

mvkooten

Ik ben wel geinteresseerd in de originele film (de documentaire waar hij zelf in speelt). Weet iemand waar ik kan vinden?

avatar van ThaMovieVoter

ThaMovieVoter

mvkooten schreef:

Als je de film goed bekeken hebt, dan weet je ook dat er bij het einde vermeld werd dat die docu verloren is gegaan

avatar van Barfly

Barfly

Dit is inderdaad een drama.

Poeh, wat taai om doorheen te komen.

avatar van coolio

coolio

ThaMovieVoter schreef:

Kijk je deze toch als goed alternatief: Pancho Villa: La Revolución No Ha Terminado (2006)

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

ThaMovieVoter schreef:

'Presumably lost' las ik ook op vele plaatsen, met hier en daar nog stills; klik.