• 9.377.914 stemmen

Genre: Drama / Komedie

Geregisseerd door: Nora Ephron

Met onder meer: Julie Kavner, Samantha Mathis en Gaby Hoffmann

Plot This Is My Life

"It's 10pm. Do you know where your mother is?"

De alleenstaande moeder Dottie Ingels verkoopt schoonheidsproducten in een groot warenhuis, maar droomt van een carrière als komedienne. Als ze een kleine erfenis krijgt, besluit ze om haar geluk te wagen en verhuist met haar twee dochters naar New York. Al na een paar kleine optredens wordt ze opgemerkt door de talentenjager Arnold Moss. Maar naarmate Dottie populairder wordt, voelen haar twee dochters zich steeds meer alleen gelaten.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van speedy23

speedy23

Een geslaagde tragikomedie die door het grote publiek over het hoofd werd gezien. Het stemgeluid van hoofdrolspeelster Julie Kavner is ook dat van Marge Simpson. This Is My Life was het regiedebuut van Nora Ephron die regisseur en/of scenarist is van When Harry Met Sally, Sleepless In Seattle en You've Got Mail...

en terecht,lijkt me zo.

[quote]speedy23 schreef:

waar had dat grote publiek deze film moeten zien?

in de rioolput??

wat een slecht acteerwerk.

wat een saai duf verhaal.

wat een chaotische film.

wat een herhalingen-herhalingen-herhalin..``.dont chew your hair,erika....``

dat ze zoiets uit mogen zenden...ik weet gelukkig niet wie daarvoor toestemming heeft gegeven.

wrkelijk,wat een fiasco.

kan je ook min -sterren geven?

ik stem niet,ook al houdt dat de film op een zeer valse onterechte hoogte van 3 en ene halve stem.

kots!

[quote]tun schreef:

[quote]speedy23 schreef:

wie dit prul uit die rioolput heeft gevist,ken ik nog gelukkiger ook niet.

hahaha,-wat ene enorm basaal platte,banale rampzaligheid.

hee,zo wordt de film toch nog een beetje leuk.

avatar van EmDee

EmDee

De oudste dochter is gelukkig nog iemand die een beetje goed acteert.

EmDee schreef:

De oudste dochter is gelukkig nog iemand die een beetje goed acteert.

ja,naarmate de film vordert lijkt ze wel zekereder van zichzelf te worden,en gaat ze inderdaad wat beter acteren.

de ruziescene in waarbij eerst dew twee dochters naar de slaapkamer rennen,en later de moeder,twee of drie keer.

een woeste stier in een porseleinkast beweegt zich eleganter.

avatar van gotti

Walgelijk...

avatar van otherfool

otherfool

Hoewel 'tun' van deze pagina een beetje een zootje heeft gemaakt, heeft-ie het inhoudelijk bij het juiste eind. Ik zag zelden een vervelender film over een vervelender persoon als Dottie. To be avoided, of zoals 'tun' zou zeggen: kots!

0,5*.