• 9.378.489 stemmen

Met onder meer: Marlies Heuer, Peter Blok en Johan Leysen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 3 december 1992

Plot Rooksporen

Portret van een vrouw, opgebouwd uit 26 getuigenissen van derden. Een vrouw wordt ondervraagd. De aard van de beschuldiging wordt niet onthuld. De 26 getuigen (A-Z) zijn vrienden en bekenden van de vrouw. We zien ze vragen beantwoorden die de kijker niet kan horen. Aan het einde van elk interview verlaat de getuige zijn of haar kamer en gaat naar een soort wachtkamer, waar ze elkaar tegenkomen. De meeste getuigen zijn van mening dat de vrouw schuldig is. Waaraan blijft de vraag. Het enige dat zeker is dat het een excentrieke vrouw is. Verfilming van het toneelstuk van Lidy van Marissing.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Nog nooit van gehoord, deze film. Is die überhaupt op dvd uitgebracht?

avatar van beavis

beavis

eenmalig in het Ketelhuis!!!!!!!!!!!

Rooksporen | Ketelhuis

bij lancering van de derde dvd collectie, die moet sowieso naast de andere twee in de kast

volgens mij is dit de eerste keer dat ze ook een feature van em doen bij zo'n lancering, de vorige keer was het een Straub-Huillet film... ook passend natuurlijk, maar dit is toch cooler.

avatar van beavis

beavis

Buiten bekenden van de organisator / mensen die destijds aan de productie hebben meegewerkt / familie van de Staak was ik de enige die me (dus) even voor moest stellen, toen ik mijn 15 euro overhandigde om de derde van de Staak collectie aan te schaffen Jullie hebben een mooie film gemist hoor, maar treur niet: ze zit ook in de collectie! En de vertoning was vanaf een recent door EYE vervaardigde DCP, dus programmeurs kunnen er ook nog op los!