Genre: Actie / Drama
Geregisseerd door: Terence H. Winkless
Met onder meer: Jeff Stearns, Fred Dryer en Jordan Bayne
2,5 (502)
Plot Fire over Afghanistan
Afghanistan... de vlammenzee van de burgeroorlog... de verleiding van macht. Een gewelddadige krijgsheer zet een prijs op de hoofden van enkele Amerikanen. Dit is het uiteengereten Afghanistan waar de Amerikaanse piloot Jeff Walker in belandt. Gewetenloze rebellen schieten zijn Black Hawk neer. Samen met Kris Andrews, een mooie maar koppige journaliste, baant hij zich een weg door het gevaarlijkste gebied ter wereld. Een verhaal over moed, ongelofelijke tegenslagen, de redding van een idealistische vrouw en de wederopstanding van de geest van een gehavende soldaat.
Jeff Walker kapitány
Collins ezredes
Kris Andrews
Massood Hadjani
Rajib
T_fuckin_montana
Beneden alle pijn, heel erg slecht nee nog slechter, neem een hele slechte film in je hoofd en vermegidig vuldig dat met 100 en je nebt deze kwalitijt. Om over de effecten nog maar te zwijgen, ingetekende helicopters die net nep lijken, het is dat de sterren op deze site niet in de min gaan, ander -10 *
Pedor
Matige film. Er zitten goede scenes in, maar over het algemeen geen topper.
rondh
Matige film. Er zitten goede scenes in, maar over het algemeen geen topper.
De goede scenes zijn anders ver te zoeken
ale viasco
werkelijk de slechtste film die ik ooit gezien heb
d.a.f.
geen woorden aan vuil maken. Wat een kl*te film. 0,5 * voor de moeite en omdat lager niet kan. Echt niks waard. kon deze film ook niet afkijken.....ik waarschuw iedereen bij deze, als je deze film koopt, ben je echt st*m bezig, want dit is 20 keer niks....... dvd is alleen goed om als frisbee te gebruiken, maar is dan wel een veel te dure frisbee
rondh
mooie special effects...vooral die helicopters
Ik hoop dat je dit niet meent
mr,x
ik heb hem ook thuis liggen.
hij zat in een 3 pack.
ik zette hem aan en heb hem ook meteen weer uitgezet bij de eerste scene.
je mobiel heeft nog betere film kwaliteit.
net wat d.a.f. zegt 0,5* omdat het niet lager kan.
is slecht maar ja ik heb het afgekeken er zit geweld in daarom is het wel wat.
dennislaport
hahaha had deze film gekocht bij de benzine pomp. nu snap ik het in de normale winkel durfen ze dit niet te verkopen. dit zou eigenlijk zelfs van moviemeter moeten worden verwijderd
kom op dit is toch geen film. Als ik m'n broertje een nep-geweer geef en ik pak een home-camera heb je hetzelfde
ik geef er geen cijfer, een 0.5 geven zou ik me schamen en da's nog veel te hoog
WAT EEN FILM (tenminste film..
..)
Reihim
nou nadat ik dit heb gelezen heb ik er niet erg veel zin in om deze te kijken!! net gekocht!
MAAR gelukking was het een DVD met 2 films,namelijk
deze dus Fire over Afghanistan EN
Escape from Afghanistan
dus ik ga even kijken wat daar de reacties op zijn.
dan wordt het misschien toch een leuke film avond.
Pimolition
Mooie film over de trieste situatie in Afghanistan. Een verhaal over moed, de onmogelijke liefde en verlies. De cultuur werd ook goed belicht, toffe special effects en goede acteerprestaties. Een oneliner uit deze film is beter dan alle van clint, arnold en stallone samen;''people are strong when they stick together, alone they break like twigs''
edk
Ik adviseer deze film niet te kijken. Echt bagger gewoon
Dat is inderdaad wel duidelijk ja.
sinterklaas
Ik ben ook al aardig benieuwt geworden naar de film. Kreeg toevallig van een kennis een box met 10 BBI films erop waar deze ook op stond. En hij is inderdaad erg om te lachen. Wat een ongelofelijke slechte film. Echt alles is slecht hieraan: de camerawerk, special effects, Emotieloze dialogen, acteurs, decors en die helicopters zijn al helemaal om te gillen. Voor de rest is dit een ongelofelijke racistische god-bless-america prul. De Afghanen kunnen niet schieten en rennen gillend in het rond en zijn altijd de verliezers. Wat een schijtfilm
De helicopters zijn gewoon van speelgoed. En alles is gewoon met een gsm opgenomen. Deze troep hoort gewoon op de brandstapel van moviemeter.
Wat een klotefilm(en inderdaad: nou ja, film???!!!)
badfans69
Materny
wat een bagger film is dit. Alles is nep
Gegeven paard niet in de bek kijken
stikelbaarch
Dit is met stip de allerbelabberste film ooit. Ik vraag mij waarom er mensen zijn die hier heil in hebben gezien.
sinterklaas
wat een bagger film is dit. Alles is nep
Volgende keer geen vijanden meer uitnodigen.
Kr!kke
mooie special effects...vooral die helicopters
inderdaad, die waren echt waardeloos
Magical Elvis
Heb de film met veel pijn en moeite helemaal afgekeken en kan concluderen dat dit werkelijk de slechtste film is die ik ooit heb gezien. Werkelijk niets is aan deze film goed.
Hij is zo slecht dat het bijna een must-see is
. Bijna niet te geloven zo slecht...