• 9.374.079 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Robert Asher

Met onder meer: Norman Wisdom, Jeanette Sterke en Edward Chapman

Plot A Stitch in Time

Als een overvaller de slagerij van Mr. Grimsdale aandoet, geeft zijn assistent, Norman Pitkin, de tip om zijn waardevolle gouden horloge in zijn mond te verbergen. Hij slikt het uurwerk echter door en moet naar het ziekenhuis voor eerste hulp. Norman probeert overal te helpen, maar dat loopt steeds in het honderd. Behalve als hij Lindy ontmoet, een meisje op de kinderafdeling dat in shock is sinds de dood van haar ouders door een ongeluk. Lindy reageert positief op Norman en hij belooft haar terug te komen. Maar de directeur van het ziekenhuis is zo kwaad over wat Norman allemaal uitgespookt heeft, dat hij Norman verbiedt om nog voet in het ziekenhuis te zetten. Norman wil zijn belofte nakomen en zoekt naar manieren om toch het ziekenhuis in te komen.

Norman Pitkin

Mr Grimsdale

Nurse Haskell

Lady Brinkley

Mrs Cutforth

Cpl. Welsh, St. John's Ambulance

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Een voorloper van de "Early Bird".

avatar van Dk2008

Dk2008

Ik vond het vroeger ook al geen beste film. Alleen aan het begin in de slagerij, is het wel even leuk als de hond komt bedelen. Verder vol met flauwe ziekenhuis-humor en Wisdom die verkleed gaat als verpleegster en de nodige slapstick erbij. Verschrikkelijk zwakke ook onleuke film. Volgens Wiki zijn meest succesvolle film. 2.0

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Weinig recensies voor deze leuke slapstick.

Een feel good-movie met Norman Wisdom in de hoofdrol. De acteur en komiek die de respectabele leeftijd van 95 jaar heeft mogen bereiken. Misschien minder leuk dan Laurel & Hardy, maar zeker niet slecht!

3,0 *

avatar van Dk2008

Dk2008

Dk2008 schreef:

Leuk intro, met die honden eveneens, helemaal aan het eind met die fanfare.

Verder ergerlijk en flauw vol slapstick, ziekenhuishumor, travestie en een zielig meisje. Bah.