Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Ice Cube, Mike Epps en Eva Mendes
Gesproken taal: Frans en Engels
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot All about the Benjamins
"Money can make people do funny things."
De achtervolging van een ontsnapte gevangene leidt de premiejager Bucum naar een verlaten opslagplaats. Wat beiden echter niet weten is dat dit de aflever-locatie is van een grote diamantroof. De twee besluiten samen te gaan werken om de dieven te slim af te zijn, en hierbij de wederzijdse problemen die ze met elkaar hebben te proberen te overkomen.
Bucum
Julian Ramose
TJ
Roscoe

ThaNick
Ice Cube speelt een stoere bounty-hunter, die Reggie Wright (Mike Epps) moet inleveren..
Het probleem is alleen dat hij te goed met Ice Cube op kan schieten ik vond het een hele leuke film, met eva mendes
Veel actie ..

2high4words
ikke moeet eerlijk zeggen dat ik wel heb kunnen lachen om deze film

Spider
Dat dit een grote hit was in de VS is me een raadsel. Totaal niet grappig. Totaal niet spannend.

2high4words
je moet je wel een beetje inleven in het soort film wat je gaat kijken, als ik je at een beetje doet dan kom je vanzelf toch echt wel aan het lachen, of het met aan mij liggen maar ik ben iemand die gewoon rustig een blow samen met een vriend rook en drna gezellig die film gaat kijken

feanaro surion
ik denk dat het met aan jou ligt:p

chrisxone
Ik vond het wel een ok film, af en toe wel eens goed kunnen lachen en er zat ook wat actie in. Van mij krijgt hij een 4

Seri4l Killer
Ik begrijp het wel, echt een top film zwaar goed geacteerd en mike epps is zo fokking lache

Phil Leotardo
Leuke doorsnee popcorfilm. Niks meer en niks minder. Mike Epps blijf ik een grappige gast vinden en Eva Mendes kan ook nooit kwaad in een film

No-era
Ik vind deze film wel lache Mike Epps maakt deze film compleet kwa humor. Ice Cube heeft weer een rol die bij em past. Niet echt een topper maar leuk om 1 keer te zien.....

krabat
Je moet niet zo veel roken als je nog moet typen, ik snap niets van je zinsopbouw....
Maar ja, je naam zegt al genoeg. Ik heb trouwens hetzelfde probleem als ik gerookt heb.

Steejfun
leuke film voor de jongeren
volwassenen zullen der niet veel lol aan hebben
maar het is wel een leuke film alsje je verveelt

SSeagal
De scenes met Mike Epps zijn wel erg grappig, maar de film heeft net te weinig actie en net te weinig humor om nog eens te bekijken. Wel leuk voor een keertje kijken. "It's Seven Fifty, not Seffe Fiffy", hahahaha! **1/2

rens_1993
was een leuke film, met leuke aktie en flitsende beelden.

glimmerman2000
Ben aan nu aan t kijken.Er is nu ff reclame, maar vind het zeker wel een leuke film.Goede actie, en leuk acteer werk.Wel wat overdreven allemaal, maar dat mag de pret niet drukken.
Geef hem een 3.5

Leland Palmer
Mwah, redelijke film voor een keer. De acteurs zijn niet in staat om een goede dialoog te leveren, maar een paar hilarische momenten maken dat dan weer een beetje goed. Belabberd acteerwerk en een simpel flutverhaaltje, maar ik heb me niet verveeld.

Leland Palmer
weet iemand of er ook een soundtrack is uitgebracht van deze film?
Dat weet ik wel ja. Klik ...

rensiemetal
Zitten een paar leuke scènes in, maar uiteindelijk maar een matige film.

the new guy
Best wel leuk allemaal, zeker niet goed. Leuke grappen, slecht acteerwerk.
"That's like asking me to stick ma tongue in Oprah's ass"

sjano1244
zeker een goeie film scenes dat je moet lachen en het is totaal niet saai

ricone
heerlijk filmpje, eva mendes is zooooo knap en ikkrijg steeds het Bad Boys gevoel bij deze film!!!

Gang_Star
Inmiddels voor de 3e keer volgens mij gekeken, en moet zeggen nog steeds leuk. Actie en humor zijn voldoende en Ice Cube en Mike Epps spelen een leuk duo.

sinterklaas
Zeer vermakelijk filmpje met Ice Cube als een roekeloze Bounty Hunter die de oplichter Reggie moet zien op te pakken. Zoals de regel bepaald zullen ze uiteindelijk toch moeten samenwerken omdat ze toevallig allebei dezelfde tegenstander hebben.
Epps doet het ook niet verkeerd. Zijn humor en lompheid past bij het karakter. Ice Cube laat zien dat hij naast zingen ook leuk kan acteren. Ja, wat nog meer? Mooie beelden van Miami, enkele toffe actiescene's, veel lompheid en droge humor en dito slechterikken. Een soort Bad Boys-light.
Leuk.

Marco Borsato (56) vervolgd voor seksueel misbruiken minderjarig meisje, '8 Mile'-acteur Nashawn Breedlove (46) overleden | MovieMeter Recap

Netflix deelt hilarische eerste trailer voor aankomende actiekomedie-serie 'Obliterated' van de makers van 'Cobra Kai'

'Community'-collega's 'niet grappig genoeg' voor Chevy Chase (79): 'Wilde die mensen niet om me heen'

De tien best beoordeelde films van de jarige Gwyneth Paltrow (51)

Dead Presidents

Waist Deep
Misdaad / Thriller, 2006

Barbershop
Komedie / Drama, 2002
record storeseksualiteitautograph underwearschilderensafesexual attractionmotorfietsjeugddelinquentstonermusic storehand on crotchraised middle finger employer employee relationshipcupcake twenty somethingmoney bagsidewalkstorem
Realtimes | Publishing Network
Social media