• 9.372.320 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Serge Rodnunsky

Met onder meer: Eric Roberts, John Ritter en Rachel Hunter

Plot TripFall

Tom Williams, een succesvolle directeur, besluit om samen met zijn gezin op vakantie te gaan. Zij worden door Mr. Eddie, net uit de gevangenis, en zijn twee maatjes, Franklin en Kathy, gegijzeld. Tom moet zorgen voor 1,2 miljoen dollar. Hij heeft slechts één dag om zijn gezin uit de klauwen van deze sadistische moordenaars te redden.

Tom Williams

Angela Williams

Sam Delmont

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Lekker B-filmachtig allemaal. Goed om op een zonnige zaterdagnamiddag of -nacht te bekijken! 3 sterren...

avatar van TerryA

TerryA

deze film bij toeval gisteren avond tegen gekomen op die Action kanaal op digital tv

Is zeker een b-film maar was verbaasd hoe vreed (cruel) sommige scenes eigenlijk waren.

Eric Roberts zal nooit een top akteur worden maar in deze film legt hij wel een geloofwaardig rol neer als een sardistische (sadistic kidnapper) gijzelaar!

avatar van Survivor87

Survivor87

Eric Roberts als een sadistische moordenaar/kidnapper. Eric Roberts is volgens mij een goed acteur. Alleen heeft hij het zich zelf wel aangedaan dat hij vanaf begin jaren 90' enkel in b-films te zien was. Nochtans in de jaren 80' kon je hem zien in zeer goede films als Runaway Train(1985)(waarvoor hij een Oscarnominatie kreeg!!!), Pope of Greenwich Village, Star 80(1983) en Best of The Best (1989). En enkel uitzonderingen die wel goed waren later: The Ambulance (1990), By the sword(1991), La Cucaracha(1998) en Purgatory(1999).

avatar van jackie brown

jackie brown

Heb het wel voor die 90's B-movies.

En dan nog met Eric Roberts.

Speelt hier trouwens meer als degelijk.

Al bij al geen bijzondere film.

Maar ideaal filmpje om een zaterdagavond mee door te komen.

PS; voor de Roberts fans,raad ik ook de film 'nature of the beast' aan.