• 9.371.710 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Rod C. Spence

Met onder meer: Laura Lael Ellis, John Furlong en John Hardison

Plot The Man Next Door

In een afgedankt huis als speelplaats gaan de dromen van Vivian maar over één persoon: de jonge tiener die jaren geleden naast haar woonde - haar ridder op het witte paard - tot de dag dat de jongen naar huis terugkeert als een man. Maar er is meer met Clayton Davis dan je aan de buitenkant kunt zien. Achter zijn knappe gezicht en charisma ligt het hart van een psychotische moordenaar.

avatar van Diesel

Diesel

Veruit de slechtste film die ik ooit heb gezien.

avatar van TVGids

TVGids

Deze heb ik op de darling market gekocht. Wat een spijt heb ik daarvan zeg. De manier van filmen lijkt op een pornofilm, de acteerprestaties zijn om te huilen, het verhaal is standaard. Amateuristische troep. 0,5 ster in van de minste Thrillers van de laatste jaren en ik heb er nog wel 7,50 voor betaald schande.

avatar van Jeremy_Sisto

Jeremy_Sisto

Zo slecht.

avatar van bfilm

bfilm

matige film, die acteurs zijn gewoon echt Slecht.

avatar van _Casper_

_Casper_

Ik heb em geleend van iemand,omg wat een *** film,zelfs in sesamstraat acteren ze beter, verhaal was alom bekend.

heb niet af kunnen kijken, na 25 min viel ik bijna inslaap

avatar van Quentin

Quentin

Deze ziet toch uit alsof hij op video is gefilmd he?

avatar van Diesel

Diesel

Ja, met een handycam uit 1985 volgens mij.

avatar van film_kaza

film_kaza

_Casper_ schreef:

verhaal was alom bekend.

Ik vind het verhaal spannend klinker maar als ik zie hoe deze ervoor staat denk ik: laat maar.

Is er dan een film met bijna hetzelfde verhaal maar dan beter?

ik werd in ieder geval depressief van het piano muziekje.

En dat dreigement die die vrouw maakt :''Als jij het niet wilt vertellen, dan vetel ik het wel' En welke thriller geeft nou gelijk weg, wie de dader is...

avatar van Don_Mat

Don_Mat

_Casper_ schreef:

heb niet af kunnen kijken, na 25 min viel ik bijna inslaap

HAHAHAHAHA

avatar van Sheriff Hoyt

Sheriff Hoyt

• 2077 stemmen

Ik heb mezelf de marteling aangedaan deze film te bekijken (ik heb hem zelfs in mijn horrorverzameling zitten). Staat met stip in de top 5 van de slechste films uit mijn verzameling. Verder kan ik iedereen afraden om naar de andere 4 prulwerken te kijken (The House that Screamed, Zombie Brigade, Hellmaster, Blood Gnome). Ook deze verdienen de naam film niet eens !

avatar van stinissen

Jammer genoeg ook de laatste film van diva Virginia Mayo

avatar van dusp2k

dusp2k

Heb hem ook een keer in zo'n budget DVD pakket gehad (met nog 4 andere prulfilms)

Ik denk dat ik de DVD aan mijn neefje geef. Niet om te kijken maar hij is gek op frisby'en

avatar van Shaky

Shaky

Wat een heerlijk afschuwelijk slechte film.

Hoe erg het ook klinkt maar ik heb twee dvd collecties:

1 met echte films en 1 met gedrochten van films zoals deze.

Ik houd er wel van om van die vreselijk slechte films te zien, ze hebben iets. Deze film is dan ook echt alleen voor de liefhebbers van slechte c-films, anders lekker laten liggen

avatar van jrvdw

jrvdw

De cover vindt ik eigenlijk beter dan de film zelf

avatar van EW101

EW101

Heb gekeken of de HDMI-aansluiting kapot was , maar nee de film is echt niet in HD opgenomen. Wat een slecht beeld zeg. Daarnaast zijn de acteerprestaties zeer bedroevend.

avatar van misterdhdh

misterdhdh

had hem nog slechter verwacht. slecht beeld natuurlijk maar op zich wel nog een leuk verhaal. acteren kon natuurlijk beter van sommigen. wanneer ik mijn familie oproep zou je nog beter acteerwerk zien. de psychopaat vond ik wel nog goed gekozen. muziek vond ik niet zo goed. maar heb zeker al slechtere films gezien. al zou ik deze toch ook niet aanraden. vaak onlogische verhaallijnen. bv. politiewerk was maar amateuristisch

toch nog 1.5/5

avatar van kampsie1

kampsie1

Geen topfilm, toch heb ik me best vermaakt.

avatar van obiwan1958

obiwan1958

Gelukkig kregen we nog eens een oudere Virginia Mayo te zien,maar van haar glamour bleef er niet veel over...

avatar van frans123

frans123

Onthutsend cut dit....

avatar van frans123

frans123

Shaky schreef:

Wat een heerlijk afschuwelijk slechte film.

Hoe erg het ook klinkt maar ik heb twee dvd collecties:

1 met echte films en 1 met gedrochten van films zoals deze.

Hahah Ik herken het, doe ik ook wel eens in een melige bui. Dat je denkt na 10 minuten, 'kan het nog slechter??"...Jaaa het wordt /kan nog slechter. De vriend van mijn zoon kijkt alleen maar b/c films. 100-den heeft ie. Met mijn zoon kijkt hij soms 10 keer een scene af . Rollend van de bank van het lachen. Opvallend bij die rommel is ook de hopeloos slechte muziek die eronder is gezet...ook lachen.