• 9.372.301 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Joe Tornatore

Met onder meer: Dirk Benedict, Edward Albert en Mike Lane

Plot Demon Keeper

Voor Remy Grilliard is de wereld van occultisme niet meer dan oude vrouwtjes belazeren van hun geld. Maar wanneer een expert op gebied van het bovennatuurlijke zijn seance bijwoont, voelt hij zich genoodzaakt om een echte geest op te roepen. Zonder erbij na te denken roept hij de meest bekende en kwade demoon op. De demoon die binnendringt in het geheugen en speelt met je zwakte. Nu dat ze opgesloten zijn in het huis, moeten ze zich beschermen voor de krachten van de demoon tot de zonsopgang.

Alexander Harris

Remy Grilliard

Asmodeus (The Demon)

Chris Gregory (as André Jacobs)

Dia Gregory (as Adrienne Pearce)

Howard Stanley

Ruth Stanley

Isobelle Elliot

Margo Evans

Dorothy Goodman

avatar van Justice4All

Justice4All

Dirk Benedict, acteur van o.a. tv-series "The A-Team" & "Battlestar Galactica" die ik graag naar keek. Nu zijn ze zelfs van plan om een film van "The A-Team" te maken.

avatar van gotti

Dat gerucht is d'r volgens mij al jaren...

avatar van Wembleyfever

Wembleyfever

Klopt, maar nu is de film officieel in pre-productie (dus script is bijna klaar, casting kan bijna gaan beginnen, locaties uitzoeken, enz.), er is een regisseur bekend (John Singleton, bekend van o.a. Poetic Justice, 2 Fast 2 Furious en Four Brothers), zijn er scriptschrijvers aangewezen (Michael Brandt en Derek Haas) en is de releasedatum voorlopig vastgesteld op 12 juni 2009 (voor de VS en de UK dan). In Egypte komt de film zelfs al 2 dagen eerder uit.

Verder zijn er hardnekkige geruchten dat Bruce Willis in de picture is voor de rol van Hannibal, Ice Cube of Tyrese voor de rol van B.A. en Woody Harrelson voor de rol van Murdock. Over Face is nog niks bekend. De overlevende acteurs uit de tv-serie beweren nog niet te zijn gevraagd voor cameo-rollen. De producer van de serie, Stephen J.Cannell, is bij de film ook betrokken als producer, samen met Spike Seldin.