• 9.370.192 stemmen

Genre: Drama / Misdaad

Geregisseerd door: Edward L. Cahn

Met onder meer: Marla English, Gloria Castillo en Mary Ellen Kay

Plot Runaway Daughters

"They called her "JAILBAIT"!"

Drie tienermeisjes met een problematische thuissituatie besluiten samen weg te lopen. Ze trekken naar Los Angeles, maar hun zoektocht naar geluk verloopt niet probleemloos. Ze worden gedwongen enkele levensbelangrijke beslissingen te nemen...

avatar van Dk2008

Dk2008

Matige film. Eerste deel had wel wat korter gemogen, erg langdradig allemaal, zodra de meisjes weg lopen, wordt de film een stuk beter.

avatar van Dievegge

Dievegge

American International Pictures was een onafhankelijke maatschappij die B-films produceerde die op een tienerpubliek gericht waren. Daar zaten horrorfilms bij als I Was a Teenage Werewolf en Blacula. Mijn verwachting was dan ook niet erg hoog.

Tot mijn verrassing was het verhaal vrij ernstig. We krijgen drie tienermeisjes te zien die opgroeien in een klein dorpje en problemen hebben met hun ouders. Die personages zijn vrij goed uitgebouwd. In het tweede halfuur zakt het een beetje ineen. Je zit te wachten totdat ze eindelijk weglopen, zoals de titel al een klein beetje verraadt. Wanneer dat dan eindelijk gebeurt, wordt het weer boeiend. De meisjes vallen ten prooi aan de verlokkingen van de boze grootstad. Het einde is wel erg moraliserend. Oost west, thuis best!

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Film over 3 vriendinnen die elk overhoop liggen met hun ouders. Dit is allemaal wel goed uitgewerkt, maar de hele opbouw is net wat te langzaam en duurt wat lang. Wanneer ze zoals de titel aangeeft dan eindelijk besluiten om weg te lopen, zijn we al meer dan een uur verder. Het laatste half uur is dan sowieso het beste. Niet slecht maar de aanloop duurt net wat te lang.