• 9.370.997 stemmen

Blasphemy the Movie (2001)

Komedie | 110 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Blasphemy

Geregisseerd door: John Mendoza

Met onder meer: Ian Abercrombie, Abraham Alvarez en Richard Azurdia

Plot Blasphemy the Movie

Na een verhitte ruzie vertelt Martin zijn ouders dat hij een atheïst is en dat hij van plan is de hele familie in te lichten tijdens het naderende kerstfeest. Zijn moeder wendt zich voor hulp tot haar fanatieke religieuze zus, Patricia. Helaas, voor Martin concludeert Patricia dat hij bezeten is door 'de prins van de duisternis'. Ze belooft om Martin te redden, zelfs als zij hem moet vermoorden. Wanneer Martin op het kerstfeest verschijnt, krijgt de familie hysterische aanvallen, op Patricia na, want zij heeft zich op deze avond, een gevecht met de duivel, haar hele leven voorbereid.

avatar van frans123

frans123

Hahahahaha best wel leuk . Zalig klungelig en amateuristisch gemaakt .Doet mij denken aan een projekt van Havo 4 leerlingen.

Best wel een verademing tussen al die deja vu; actie, drama, horror, sf. etc.

De scene met de twee oudere mannen die aanbellen bij iemand en God en Jezus willen verkopen is hilarisch.

De twee krijgen woorden over teksten in de Bijbel en de uitleg ervan...Lange tijd niet zo gelachen ook omdat het amateurtoneel is..

Ik stel mij dit script voor met goede acteurs, goede regie EN goed geluid ( geen bandrecordje jaren 60) Maar misschien is het dan niet leuk.

Is de leukste goocheltruc niet de mislukte goocheltruc? ( Tommy Cooper ontdekte dat)