• 9.373.131 stemmen

I Miss You, Hugs and Kisses (1978)

Misdaad / Thriller | 88 minuten

Genre: Misdaad / Thriller

Alternatieve titels: Drop Dead, Dearest / Left for Dead / De Moord

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Murray Markowitz

Met onder meer: Elke Sommer, Donald Pilon en Chuck Shamata

Plot I Miss You, Hugs and Kisses

"A bizarre love, a strange death. The brutal truth may never be known."

Een jongeman wil van zijn vriendin af en bedenkt de meest gunstige manier om van haar af te komen. Helaas slaat zijn fantasie op hol en ziet hij de moorden telkens in het echt gebeuren.

Magdalene Kruschen

John MacGregor

Johanna Luger

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Zeker geen slechte film. Deze film zat in de "video nasty" lijst maar had geen echte status. Werd mede daardoor niet echt bekend.
Op zich begon de film best bruut met de moord op Elke Sommer. Daarna gebeurt er erg weinig maar richting het einde komt er nog wat. Als een Misdaad/Thriller kan dit er zeker mee door. Vooral het verhaal was boeiend en de acteurs doen het zeker niet verkeerd. 3,5.

avatar van Lui

Lui (crew films)

De gewelddadige, gevoelloze moord aan het begin van de film is gelijk het hoogtepunt.
Voor de rest gebeurt - op enkele vrij bizarre scenes na - niks. Elke Sommer steekt qua acteerprestaties zeker boven de cast uit.
Als ik alles bij elkaar op tel vind ik dit toch een zeer matige film, die helaas veel te langdradig en saai is.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Film die wellicht in de vergetelheid was geraakt moest die niet op de video nasties lijst zijn terechtgekomen. Ondanks het erg lage gemiddelde op imdb is het zeker geen slechte film. De kijkers hadden gezien de brutale moord (ook al was het maar kort) op meer gehoopt maar het is dan toch meer drama, misdaad, thriller met pas naar het einde toe nog wat harde scènes. Zou lichtjes gebaseerd zijn op een echte murder case. Zeker niet een van de beste maar veel beter dan een hoop andere die op de lijst terecht zijn gekomen.

avatar van Basto

Basto

• 11938 berichten

Komt uit op blu ray bij Severin