• 9.372.301 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Yossi Wein

Met onder meer: Jaime Anstead, Bryan Genesse en Tarri Markel

Plot Death Train

Een groep misdadigers kidnapt een trein en dreigt het gevaarte te laten botsen als hun eisen niet worden ingewilligd. Gelukkig is er een politieagent aan boord die op zijn eigen houtje de gangsters probeert uit te schakelen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van DVDkijker

DVDkijker

Er wordt veel geschoten, meeste is mis. Gewoon een slechte film over een gekaapte trein en de held wint natuurlijk.

avatar van Waku

Waku

Zeer matige actie.

Bovendien een thema die al veel is gebruikt.

overbodig actie verhikel.

avatar van rroossiiee

rroossiiee

wat een slechte film!

avatar van BlueVelvet

BlueVelvet

Inderdaad, je vraagt je toch af wat het idee is van de regisseur om in 2003 zo een afgezaagd onderwerp zó slecht uit te voeren.

Dan ben je toch gewoon gek?

Alsof hij niet doorheeft dat dit helemaal niks is...

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Wat Wesley Snipes gebeurde in " Passenger 57 ", gebeurt Bryan Genesse in " Death Train ".

Bijna precies dezelfde verhaallijn wordt in de film gevolgd, maar dan in een trein.

Onbekende personages die over het algemeen aardig acteren, maar weinig toevoegen aan de speelfilm.

Kijkend naar het jaartal 2003 mag je verwachten dat het qua special effects ed. aardig uitpakt, maar niets is minder waar.

Ondanks een paar kleine aardige momenten gebeurt er verder bijna weinig.

Er zijn veel slechtere speelfilms gemaakt.

Echter voor deze film 2 kleine magere *

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Dertien in een dozijn trillertje die zich weer eens de gehele speelduur op een trein moet afspelen. De acteerprestaties zijn belachelijk, maar daar hoef je dergelijke films nog niet eens het meest op af te rekenen. Actie is erg suf en ongeloofwaardig, het camerawerk is beschamend en de schrijver van het script hoeft voor mijn part nooit meer aan de bak te komen.

0.5* voor dit onding.

avatar van alexis

alexis

de film is niet echt goed, maar kijkt best nog redelijk weg.

*1/2

avatar van BlueVelvet

BlueVelvet

Ik vind dit toch interessant. Kijk eens naar de films die deze regisseur op zijn naam heeft staan --> stuk voor stuk absolute bagger dat de naam film niet eens verdient.

Niemand, maar dan ook niemand, vind zijn films de moeite waard. Ik kan me ook niet voorstellen dat ze geld opbrengen in de bios of dat iemand deze op dvd aanschaft.

Hoe kan meneer Yossi Wein dan nog steeds films maken?

Heeft hij zelf niet door dat hij talentloos is?

Hoe krijgt hij contracten voor elkaar?

avatar van Poll3tj3

Poll3tj3

Op zijn minst apart hoe de trein van moment tot moment door verschillende landschappen en met verschillende snelheden rijdt. Verder ongelimiteerd en het grootste deel totaal nutteloos afvuren van alles waar kogels in gaan, van pistool tot bazooka aan toe. De special effects zijn om te huilen. Kortom: zo slecht dat het wel weer lachen is. 1,5 * !

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Belachelijke film. Verder wil ik mijn vingers niet vermoeien met typen over deze film. 0.5 *

avatar van -Roald-

-Roald-

O mijn god:S

Dit is één van dé slechtste films die ik ooit heb gezien.

Ik heb hem 'maar' 1 uur gekeken, ik kon het niet meer aanzien ):

avatar van Edie

Edie

Ah leuk popcorn vermaak, erg slecht maar daarom ook best grappig..

avatar van -Roald-

-Roald-

haha, omg

2* :S

avatar van aburex

aburex

Belachelijke actiefilm waar veel wordt geschoten (meestal mis) e voor de rest is het acteerwerk ondermaats. Spijtig dat ik deze film gehuurd heb (verloren geld)

avatar van Baldur

Baldur

Enorm slecht acteerwerk en een afgezaagd verhaal (OK, het is dit keer in een trein!). Heel irritant hoe ongeloofwaardig mis er ook steeds geschoten wordt. Stereotype B-film, alleen dan nog erger.

avatar van Zonnedaeler

Zonnedaeler

Ik heb me vermaakt hoor, Zo belachelijk dom en slecht datdeze film was dat ik er melig van werd.

Die kerel iriteerde ik me acht enorm aan, maar de verdere neppe zooi was egt zo om in de lach te schieten, bijvoorbeeld dat hij zon wagon staat, en achterhem staat een bovenleidingsportaal, en stroomdraden, die zouden voorbij moeten schieten omdat de trein hard rijdt, maar ze staan gewoon stil waaraan je das kun zien dat de trein stilstaat, whahhaha.

En het verhaal slaat ook nergens op whahah

avatar van ajckiller

ajckiller

Slechtste film ooit. Zeker heel slecht acteerwerk, de acteurs denken dat ze wat zijn en het verhaal is bagger. Het stukje dat die trein over die brug rijdt heb ik 5 keer gezien in de film. Heel slecht gemonteerd. Het verhaal klopt van geen ene kant. Er zijn maar een paar wagonnen, hoe kan die stomme neppe agent er de hele film over doen om een paar 'boefjes' in een trein van ongeveer 6 wagons te pakken. Hij liep gewoon elke keer heen en weer, en waar hij vandaan kwam, daar verschenen ze weer... SLEEEEEEEEEEEECHT. Ze moesten het genre Z-film invoeren. Dan zou dit de top 1 daarvan zijn.

avatar van FILM!BOY!

FILM!BOY!

De vrouwlijke misdadiger is een slechte actrice. Voor de rest zijn er geen negatieve dingen te melden over deze film. Echt top en een goed verhaal. 5,0!!!

avatar van Daenelia

Daenelia

Deze film is zo slecht, dat hij goed wordt. Of tenminste dat werd mij verteld.

Ja hij is slecht. Echt slecht. Het is niet alleen de vrouwelijke misdadiger die slecht speelt. Iedereen speelt slecht. De dialogen zijn slecht. De stock explosions zijn... stock. Het is bar en bar slecht.

Ga deze film zien. Doe er een drinking game mee. Leer de gruwelijke one liners en lig dubbel.

'Are you ready, baby?'

'I was born ready, baby.'

avatar van Arleta

Arleta

Erg slecht. Verschillende locomotieven bijvoorbeeld.

Niet het kijken waard.