• 9.197.154 stemmen

Alternatieve titel: Deathlands: Homeward Bound

Geregisseerd door: Joshua Butler

Met onder meer: Vincent Spano en Jenya Lano

Plot Deathlands

We leven in het jaar 2104. De afgelopen honderd jaar is de wereld geteisterd door oorlogen en rampen. De hemel wordt gekleurd door straling. Een rode, chemische mist hangt over kilometers land waar niets meer kan groeien. Regeringen zoals wij die kennen zijn verdwenen. De beschaving is in een tijd beland waarin feodale staten en krijgswet heersen. Welkom in de Nieuwe Werkelijkheid. In de voormalige Verenigde Staten - thans alleen nog bekend onder de naam Deathlands - hebben machtige tirannen geïmproviseerde koninkrijken gesticht, waarin de overlevenden van de 21e eeuw worden onderdrukt en gedwongen tot slavernij. Met uitzondering van een handjevol helden... Ryan Cawdor, zijn beeldschone gemuteerde vriendin Krysty Wroth, de fatale J.B. Dix en de dodelijke albino tiener, Jack Laurent, vormen de hoop voor het herstel van Amerika. Ze zwerven als nomaden door de Deathlands en binden de strijd aan met eenieder die hun vrijheid wil beknotten.

logo tmdbimage

Ryan Cawdor

Krysty Wroth

Baron Titus Cawdor

Harvey Cawdor

Mutue Guard #1

avatar van gotti

Over het algemeen nogal matig, maar toch kent deze post-Apocalypse film enkele leuke vondsten. En Spano is best leuk als Snake Plisskin kloon, compleet met ooglapje...

avatar van 606

• 12022 stemmen

De film kon me toch wel bekoren, de sfeer was best goed.

Verhaal is wel simpel maar het heeft wel wat en actie was ook redelijk.

Acteurs doen het op zich niet verkeert.

avatar van 606

• 12022 stemmen

Komt op tv, zo wie had dat verwacht maar gelukkig heb ik deze op dvd.

avatar van Decec

Decec

Een redelijk Actie/Horror/SF film...

Geen spannend verhaal...

Geen moeite waard...

avatar van boozebelly

boozebelly

Goedkope prullaria.

Eigenlijk oogt alles goedkoop aan deze film. Het acteerwerk, de special effects, de beeldkwaliteit, de kostuums... het ziet er allemaal niet best uit. De apocalyptische sfeer komt ook totaal niet over.

Vincent Spano zou de man moeten voorstellen die de film draagt, maar dat is net zo kansloos als op de begane grond van een kip verlangen dat ie het aambeeld op zolder wegzet.

Leuke blunder was trouwens wel het moment waarop de hoofdrolspeler een M-16 staat door te laden terwijl er helemaal geen magazijn in zit.

Alles tesamen een behoorlijk lange, saaie en vervelende zit.

Je moet zo nu en dan een prul zien om kwaliteit in de toekomst beter te kunnen waarderen zullen we maar zeggen.

avatar van nightbreed

nightbreed

Kijk die hoes dan!

nightbreed schreef:

Kijk die hoes dan!

Ziet er een beetje jaren 80 uit. Maar film is uit 2003.

Ik verbaasde me er ook al over haha

avatar van nightbreed

nightbreed

kalehein schreef:

Ziet er een beetje jaren 80 uit. Maar film is uit 2003.

Ik verbaasde me er ook al over haha

Ik kan daar echt serieus om lachen.

nightbreed schreef:

Ik kan daar echt serieus om lachen.

Ik ga vanavond een poging wagen, maar ik ben er bang voor.

kalehein

Helaas... 1e half uur gemist. 2e half uur gezien, hierna toch kaar oogjes dicht gedaan. Moet wel eerlijk toegeven dat ik dat ene half uurtje dat ik gezien heb, niet onaardig vond. Geen hoogstaand acteerwerk, maar wel een redelijk sfeertje.

avatar van Llynwen

Llynwen

Ach verhaal op zich is niets mis mee.. Aardige film om te zien alleen de acteurs waren geen hoogstandjes.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijke film, maar echt spannend wordt het nergens.