• 9.250.046 stemmen

Resurrection (1999)

Geregisseerd door: Stephen Gyllenhaal

Met onder meer: Dana Delany, Brenda Fricker en Rita Moreno

Plot Resurrection

Clare Miller heeft een bijna-doodervaring na een auto-ongeval. Haar man komt bij het ongeval om het leven. Tijdens haar herstel merkt Clare dat ze nu over genezende krachten beschikt. Ze past ze eerst op zichzelf toe, dan op anderen. Haar krachten kunnen echter niet de psychische littekens genezen die er met haar moeder bestaan. Remake van de gelijknamige film uit 1980.

avatar van Diesel

Diesel

Was pas geleden op NET5.

avatar van De Knip

De Knip

Ik heb em gezien en vond een aardige film met alleen een wat jammerlijk einde.

***1/2

avatar van renske

renske

Ik heb een grote zwak voor Dana Delany en vond deze film flink te pruimen. Maar dat einde inderdaad. Hoe verzint zo'n maker het.

avatar van EmDee

EmDee

renske schreef:

Ik heb een grote zwak voor Dana Delany en vond deze film flink te pruimen.

Hier nog zo'n iemand. Vooral met die serie China Beach ging ik voor de bijl.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Mega saaie film. Typisch zondag middag RTL4-film. Boeide mij vanaf het begin een beetje, omdat ik telkens aan het wachten was op de actie van Resurrection van Lambert. Dit bleek dus een totaal andere film te zijn. Het verhaal slaat in mijn ogen ook nergens op. En Dana Delany vond ik ook slecht acteren. Totaal niet echt.

Bah. Depressieve en saaie film. Zeker geen aanrader.

brabusRUS schreef:

Typisch zondag middag RTL4-film.

Lijkt mij ook. Zondagochtend 6.45 uur lijkt me wat minder geschikt...

avatar van Theunissen

• 11920 berichten

Jezus wat een achterlijk tijdstip om zo'n film uit te zenden. Ik wilde hem best zien (vind Dana Delany een leuke en ook mooie actrice) maar door dat tijdstip is dat niet mogelijk want toen lag ik nog in een diepe coma. Helaas zie ik het ook te laat want anders had ik de film wel opgenomen.