• 9.371.710 stemmen

Operation Delta Force (1997)

Actie / Thriller | 93 minuten

Genre: Actie / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Nederland

Geregisseerd door: Sam Firstenberg

Met onder meer: Ernie Hudson, Jeff Fahey en Rob Stewart

Plot Operation Delta Force

"Negotiations Are Over!"

De elitesoldaten van het Delta Force team krijgen de opdracht om een groep terroristen op te sporen die een dodelijk virus uit een Amerikaans laboratorium hebben gestolen. De leider van de bende dreigt ermee het virus te laten ontsnappen als zijn eisen niet worden nageleefd.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van djelle

djelle

Niet slecht. Degelijk gemaakte actiescenes, onderhoudend maar toch iets te onverzorgd allemaal om boven de middenmoot uit te stijgen. Gemakkelijk verteerbaar (middelmatig) vermaak voor als er even niks anders op TV is. Nisk meer, niks minder. 2,5*

avatar van Ziggy007

Ziggy007

Zo lelijke poster, zo kansloos voorspelbaar plot, waarschijnlijk nog slechter acteerwerk, dat kan ik niet laten schieten. Lekker lui vanuit bed.

avatar van Quentin

Quentin

Trieste rotzooi, zit erg goedkoop in elkaar (van 'omgebouwde' plezierbootjes die een marineschip moeten voorstellen tot de hi-tech terrorist die met een WO2 Thompson zit te schieten ...) 1*

avatar van Gerritj

Gerritj

Wel een film om uit te kijken, Maar een vreselijke domme regie.

Alles kan bij het team, tot in het belachelijke.

2.5

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Nederland???

avatar van Quentin

Quentin

Nederlands geld lijkt me. Kijk maar eens bij de company credits op IMDB.

avatar van Theunissen

Heerlijke lachfilm ! In het begin met die belachelijke terroristen met idioot grote helmen dacht ik te maken te hebben met een parodie op een Mel Brooks film. Daarna wordt het helemaal lachwekkend als een stereotiep wetenschapper verschijnt met een lange witte jas en met in zijn borstzak een blauwe en een rode bic pen Toen was al snel duidelijk (niet dat ik iets anders had verwacht) dat dit een achterlijke film zou worden.

Tjonge jonge zelden zo'n achterlijke cliché actiefilm gezien als deze. Het verhaal is gewoon belachelijk slecht en hetzelfde geldt voor de uitvoering want zowel de terroristen en het Delta Force team (als dat elitesoldaten soldaten moesten voorstellen ) zijn totaal onrealistisch en geloofwaardig als maar wat. De decors en de special effecten (deed me vaak aan de serie The A-team denken) zijn om te huilen zo slecht. Hetzelfde geldt trouwens voor de acteurs. Ik kan me goed voorstellen dat men deze film zo laat uitzendt want dan kijkt toch nauwelijks nog iemand TV. Waarschijnlijk ben ik de enige die deze achterlijk film heeft gekeken.

P.S. wie ik trouwens miste in deze film was Chuck Norris

avatar van Phantasm

Phantasm

Prima aktiefilm die lekker wegkijkt.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them....maybe you can hire The A-Team.

Kinderlijk, slap verhaal en een regie en script waarbij de tranen in je ogen vliegen.