• 9.370.338 stemmen

Tagged: The Jonathan Wamback Story (2005)

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: John L'Ecuyer

Met onder meer: Tyler Hynes, Christopher Jacot en J. Adam Brown

Plot Tagged: The Jonathan Wamback Story

Jonathan Wamback is met zijn familie verhuisd naar een nieuwe buurt. Op school krijgt hij het meteen aan de stok met bullebak Kyle Simpson. Jonathan nam het namelijk meteen op voor Simpsons slachtoffer en dat zint Simpson niet. Wanneer ook Simpsons vriendinnetje Courtney steeds meer contact zoekt met Jonathan, besluit Simpson zijn rivaal een lesje te leren. Gebaseerd op waar gebeurde feiten.

avatar van vamozz

vamozz

ik heb net de film gezien,zo geweldig..goed uitgewerkt. De hoofdrol-speler was ook super

Echt wel een vet mooie film!

avatar van Sexy Lee Ryan

Sexy Lee Ryan

Ik heb de film ook net gezien, vond het ook een mooie film.

Meestal vind ik die woensdagavond films niet zo veel meer, maar deze was mooi. 3,5*

avatar van marloes v

marloes v

de film is idd erg mooi. vooral van die films die gebasseerd zijn op waar gebeurde feiten vind ik erg mooi. en dat was bij deze dus ook zo. vooral het einde vond ik erg mooi en ook heel zielig.

3.0

avatar van Edamboy

Edamboy

Ik ben nooit zo weg van de "Waar gebeurd"-verhalen op RTL-4, maar vond deze film toch wel indrukwekkend. Vooral de hoofdrolspeler verdient wat mij betreft een pluim.

avatar van meertje

meertje

Heb de film woensdag avond gezien..

Echt een Vette film.. Echt waar nog nooit zo'n goeie film gezien, komt waarschijnlijk ook omdat het een ''waar gebeurd verhaal is''.

Het is ook wel een hele zielige film, bij sommige stukken begon ik gewoon echt te janken, vooral toen jonathan werd geslagen. Ik vind het raar en vooral heel triest dat ze met zun vijven hem hebben geslagen..

Net alsof je het alleen niet af kan :S.

maarja kijk hem maar ...

ik heb ook nog een vraag, kan je deze film huren?

oja tyler hynes(jonathan) is echt superrr lekker!!

haha...

avatar van wendy15

wendy15

Hallo Mensen,,

Ik zoek de film Tagged: The Jonathan Wamback Story

maar ik kan hem nergens vinden ..

ik wil hem kopen weet iemand waar dat kan ..

Groetjes Wendy

Mail mij even [email protected]

Ingrid*

Ik wou even kwijt dat ik: Tagged. The Jonathan Wamback Story een super mooie film vondt!!

Het sprak me heel erg aan.

De meeste waargebeurde films die op woensdag avond op tv komen vindt ik helemaal niks aan!

Maar ik zag een voorstukje van de film en ik moest de film gewoon zien!..

ik zat met tranen in me ogen voor de tv

Echt een super film, ik hoop dat die vaker wordt uitgezonden

Xxxjes Ingrid

Wendy15:

Ik wil de film ook heel graag kopen! ik heb geen idee waar,

Als je het indien al weet waar die film te koop is ofzo..

Zou je dan een berichtje willen sturen naar mij

Xxxjes Ingrid

mooiste film ooit

vandaag op VTM om 21H30

xenne schreef:

vandaag op VTM om 21H30

gezien aldaar .... duidelijk een tv produktie ; aangrijpend verhaal dat wel, maar verfilmd met matige acteurs .... kon me niet echt boeien helaas (typische brt weekendfilm) ::: een gemiddelde van 3,5 voor de film is echt wel veel te hoog

ik hou het bij 2 sterren

avatar van inaatjeeh

inaatjeeh

deze film,was gewoon super,de acteurs vooral tyler hynes(HoTHoT!)hihi..maah de andere konde ook goed actere..maar het verhaal vind ik echt keimooi!Ik was ok op bepaalde momente aant janke vooral aan het einde en toen hij in elkaar werd geslage..maah het begin vind ek echt goed gedaan en die geblondeerde vond ik heel stoer en het meisje kon heel goed actere ma voelde die nu iets voor die jongen?dat vraag ik me nog af?mjaah ik ben wel blij dat mn mama hem eeft opgenomen de film ,nu kan ik hem elk moment zien..dus danku mama!

nog iets ermee..DEZE FILM WAS PRACHTIG!

XxX inaah! *

xenne

denk dat deze film vooral aanslaat bij jonge meisjes niet verwonderlijk want de hoofdpersoon is een knappe verschijning & het thema van de film is pesten op school, dus dat zal wel aanspreken bij een jong pubiek...

ik vind de gemiddelde score van 3,5 wel niet echt representatief voor de kwaliteit vd film

avatar van hadassa

hadassa

Dit was echt een top film dezer moet er vaker voor komen maar hij komt er niet voor de televisie !!!!

kunnen jullie zorgen dat tagged: The Jonathan Wambeck Story vaker komt zodat ik hem kan opnemen of iets dergelijks!!!!

dus please laat deze film nog eens op de buis komen!!!!

avatar van Missygirl9192

Missygirl9192

Ik had deze film eens gezien op tv, zo'n rtl 4 film. Ik vond het echt een geweldig goede film. Jammer genoeg kan ik 'm nergens meer vinden, niet als dvd, niet om te downloaden. ik hoop echt dat ik 'm nog eens zie, want het is echt de moeite waard!