I Like to Play Games (1995)
Genre: Drama / Erotiek
Geregisseerd door: Moctezuma Lobato
Met onder meer: Lisa Boyle, Ken Steadman en James DiZazzo
Plot I Like to Play Games
"He works hard, she plays harder."
Michael zet zijn vriendin Melody aan de kant, omdat ze niet sensueel zou zijn. Michael ontmoet vlak daarna een nieuwe collega, Suzanne, die wel aan al zijn fantasieën gestalte geeft. Alles verloopt naar wens, totdat de ex-vriend van zijn nieuwe vlam van zich laat horen. Het is een heerschap die de realiteit lichtelijk uit het oog verloren is.
Suzanne
Tiffany
Asian Girl
Jack
Linda
Denk ik lekker een film te kijken, blijkt dat ik op de verkeerde zender had opgenomen en staat deze film erop. Ik had in eerste instantie helemaal niet door dat ik per ongeluk een pornofilm had opgenomen maar na een half uur viel het me toch wel op dat de mensen in de film wel erg vaak met elkaar naar bed gingen. Dus toen ben ik maar even op MM gaan kijken en ja hoor.....
Typisch zo'n film die gewoon grappig wordt doordat hij zo ongelooflijk slecht is. Echt, dat acteerwerk (voor zover je dat acteren kan noemen dan) is echt zo lachwekkend. Na een tijdje proberen ze er zelfs nog een thriller van te maken, wat hopeloos mislukt. Dit was dus letterlijk en figuurlijk een gigantische rukfilm
Dit was dus letterlijk en figuurlijk een gigantische rukfilm
Linda
Dat laatste alleen voor de MM-mannen dan
Tja, dat jij in je vrije tijd graag naar porno films kijkt, wil nog niet zeggen dat iedereen dat hier doet...
EmDee
ROTFLMAO
Linda
Lin, dit vind ik de leukste smoes ooit
Ik dacht, dat is weer eens wat anders
TVGids
Deze film krijgt van mij ** sterren omdat Boyle vaak en opvallend in beeld was. Ik kon mijn penis niet in bedwang houden.
poisonpen1234
Kan iemand me vertellen waar je deze dvd ken kopen???
Dit is was een van me eerste (adult)films die ik zag(in me jeugd) ik vond eerlijk het verhaal wel intens
P.S. als niemand antwoord zet ik het in Forum/
Erli
Foi, ik heb deze ooit gekocht, maar weet zo gauw niet meer waar, poisonpen. Ik blijf ook zoeken naar dit soort films, want hoewel vaak een flinterdun verhaaltje en niet al te best geacteerd, is het best fijn om eens met je partner zulk soort films te kijken!

I Like to Play Games Too
1999