• 9.372.347 stemmen

Geregisseerd door: John Putch

Met onder meer: James Coburn, Costas Mandylor en Finola Hughes

Plot Intrepid

"Who Gives A Ship"

Een overboord gevallen passagier, een ontvoerde erfgename, een terroristenleider en een Amerikaanse marinier bevinden zich midden op de oceaan. Terroristenleider Lazo is van plan om een nucleaire test uit te voeren om zo alle lucht- en landmacht uit te schakelen. Maar de test veroorzaakt een grote golf waardoor het schip problemen krijgt en de bemanning in gevaar komt. Kolonel Decker en Kapitein Josephson (James Coburn) zijn de enige hoop voor overleving en moeten zo spoedig mogelijk een manier zien te vinden om het schip aan wal te krijgen.

Captain Hal Josephson

Katherine Jessel

First Officer 'Lazo' Lazaro

Sabrina Masters

avatar van A.L.I.E.N

A.L.I.E.N

Zou het kunnen dat deze film gebaseerd is op een boek? Ik (weet helaas de titel niet meer) weet wel dat er een boek bestaat met een gelijkaardig verhaal. "5 weken op zee ofzo". Denk dat ik de film maar eens zal aanschaffen, ben nu wel erg benieuwd.

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

Zojuist gezien op 13th Street. "Poseidon 27", maar dan ook 27 keer slechter!!

De omschrijving hierboven slaat echt helemaal nergens op.

Er is niemand overboord gevallen

De "ontvoerde erfgename" was niet ontvoerd en geen erfgename, maar de dochter van een Brise politicus, die beschermd moest worden!

Er waren wel een aantal terroristen aan boord, maar Lazo was juist een "Good guy", een scheepsofficier, die een paar terroristen wist uit te schakelen.

De "nucleaire test" was een ongeluk met een neergestort vliegtuig, waar een atoombom aan boord was.

Door de ontploffing ontstond een enorme golf en hierdoor kapseisde het schip.

Verder was het gewoon "Poseidon" met een paar schietpartijen.