• 9.371.613 stemmen

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Sam Taylor

Met onder meer: Mary Pickford en Sunshine Hart

Plot My Best Girl

Joe Merrill is de zoon van een schatrijke eigenaar van een winkelketen. Hij doet zich voor als Joe Grant en gaat werken in één van de magazijns van zijn vaders winkelketen. Daarmee wil hij bewijzen dat hij ook succes kan hebben zonder zijn vaders hulp. Hij ontmoet Maggie Johnson in het magazijn en wordt verliefd. Er komen problemen wanneer Joe's moeder Millicent Rogers, een high society vrouw als bruid wil hebben.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Já, leuk . Niet 8,0 (IMDb) leuk, maar het was wel vermakend. Pickford's laatste silent film en is me goed bevallen. De vonken spatten er van af. Echter wel een zeer lelijke cover hier op de site.

avatar van Spr77

Spr77

Een verrassend leuke film met een enige rol van Mary Pickford. Sluit me bij het gemiddelde van IMDb aan.

avatar van Flavio

Flavio

Charmant maar ook wel een beetje een niemendalletje, een variant op het aloude 'rijke jongen en eenvoudig meisje worden verliefd'. Hoewel de film maar een uurtje duurt voelen sommige scenes te lang. De uitvoering is wel leuk gedaan, er zitten wat aardige grapjes in, met name in het begin, en Pickford en Rogers hadden wel chemie samen- ze zouden tien jaar later trouwen.