• 9.160.729 stemmen

Asmali Konak: Hayat (2003)

Romantiek / Drama | 120 minuten

Genre: Romantiek / Drama

Oorsprong: Turkije

Geregisseerd door: Abdullah Oguz

Met onder meer: Özcan Deniz, Selda Alkor en Nurgül Yeşilçay

Plot Asmali Konak: Hayat

Bahar (Nurgül Yesilçay) is met een ernstige ziekte naar New York gestuurd om in het ziekenhuis behandeld te worden. Seymen Aga (Özcan Deniz) en Bahar proberen tezamen deze ziekte te overwinnen. Seymen Aga probeert zo sterk mogelijk te zijn en de moed niet op te geven, maar dat wil maar niet echt lukken. In Kapadokya, waar hun familie en kennissen zijn, wachten ze op het goede nieuws uit de VS.

avatar van Justice4All

Justice4All

Aldus Recensies, schijnt dit anders te zijn dan we van de tv-series verwacht hadden. Ik zelf persoonlijk heb het nog niet gezien. Maar komt nog wel.

avatar van Diesel

Diesel

Heb een bloedhekel aan de serie.

avatar van Mala Chica

Mala Chica

Ik heb de serie nooit gevolgd. Maar deze film heb ik toevallig in mei tijdens mijn vakantie in Turkije gezien. Ik vond het verhaal, de flashbacks, het acteerwerk van Özcan en Nurgül verassend goed.

Wat ik vooral indrukwekkend vond aan deze film waren de dialogen tussen Özcan en zijn psycholoog. Özcan acteert tijdens de dialogen erg knap en zorgt ervoor dat de kijker met behulp van de flashbacks die hij verteld het hele gebeuren begrijpt.

En omdat Özcan mijn lievelingslied Belalim van Sezen Aksu heeft gecovered en op een heel emotioneel en mooi manier voor zijn geliefde zingt krijgt het een halve ster extra.

avatar van Diesel

Diesel

Totaal mislukte romantische drama met tenenkrommend slecht acteerwerk, neppe romantiek en misplaatste flashbacks. Dit is een perfecte voorbeeld van hoe romantische films niet moeten zijn. 0,5*

avatar van Anatolia

Anatolia

Allemachtig, wat was dit voor iets?!

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

leuke film.. vroeger keek ik de serie altijd was leuk.. de film was ook leuk ik geef een 3***

avatar van Nomak

Nomak

Wow, ik wil deze film echt zien. Ik keek altijd naar de serie en vroeg me af waarom het zo abrupt eindigt. Bahar wordt ziek en de serie is gedaan.

De film is dus het vervolg. Hopelijk krijg ik hem ooit eens te zien. Ik kijk er al naar uit.